|
|
|
Index |
|
|
S |
|
C |
K |
CHEMIE
;
HUTNICTVÍ
|
C |
|
C12 |
K |
BIOCHEMIE
;
PIVO
;
LIHOVINY
;
VÍNO
;
OCET
;
MIKROBIOLOGIE
;
ENZYMOLOGIE
;
MUTAČNÍ NEBO GENETICKÉ INŽENÝRSTVÍ
|
U |
|
C12G |
K |
VÍNO
;
PŘÍSLUŠNÁ PŘÍPRAVA
;
ALKOHOLICKÉ NÁPOJE
(
pivo
C12C
)
PŘÍPRAVA ALKOHOLICKÝCH NÁPOJŮ NEZAHRNUTÝCH V PODTŘÍDÁCH
C12C
NEBO
C12H
|
M |
|
C12G 3/00 |
K |
Příprava ostatních alkoholických nápojů
[1,8,2019.01]
|
1 |
|
C12G 3/005 |
K |
·
Pevné nebo pastovité směsi pro přípravu alkoholických nápojů
[2019.01]
|
1 |
|
C12G 3/02 |
K |
·
kvašením [fermentací]
[1,8,2019.01]
|
2 |
|
C12G 3/021 |
K |
· ·
botanické čeledi lipnicovitých [Poaceae], např. pšenice, prosa, čiroku, ječmene, rýže nebo kukuřice
[2019.01]
|
3 |
|
C12G 3/022 |
K |
· · ·
botanického rodu rýže [Oryza], např. rýže
[2019.01]
|
2 |
|
C12G 3/023 |
K |
· ·
botanické čeledi lilkovitých [Solanaceae], např. brambor
[2019.01]
|
2 |
|
C12G 3/024 |
K |
· ·
ovoce jiného než botanického rodu réva [Vitis]
[2019.01]
|
2 |
|
C12G 3/025 |
K |
· ·
Nápoje s nízkým obsahem alkoholu
(
způsoby ke snížení obsahu alkoholu po fermentaci
C12H 3/00
)
[2019.01]
|
2 |
|
C12G 3/026 |
K |
· ·
s přísadami prospěšnými pro zdraví, např. flavonoidy, flavony, polyfenoly nebo polysacharidy, přidanými před krokem kvašení nebo během něho
;
s ochucujícími přísadami přidanými před krokem kvašení nebo během něho
[2019.01]
|
1 |
|
C12G 3/04 |
K |
·
mícháním, např. pro přípravu likérů
[1,8,2019.01]
|
2 |
|
C12G 3/05 |
K |
· ·
s přísadami prospěšnými pro zdraví, např. flavonoidy, flavony, polyfenoly nebo polysacharidy
[2019.01]
|
3 |
|
C12G 3/055 |
K |
· · ·
extrahovanými z rostlin
[2019.01]
|
2 |
|
C12G 3/06 |
K |
· ·
s přísadami pro aromatizaci
[1,8]
|
3 |
|
C12G 3/07 |
K |
· · ·
Ochucení výtažky ze dřeva, např. vytvořenými stykem se dřevem
;
Předběžná úprava dřeva pro tento účel
[6,8]
|
1 |
|
C12G 3/08 |
K |
·
jinými způsoby pro obměnění složení kvašených roztoků nebo alkoholických nápojů nezahrnutými ve skupinách
C12G 3/02
- C12G 3/07
(
způsoby ke snížení obsahu alkoholu u kvašených roztoků nebo alkoholických nápojů
C12H 3/00
;
způsoby ke zvýšení obsahu alkoholu u kvašených roztoků nebo alkoholických nápojů
C12H 6/00
)
[1,8]
|