Verze 2025.01
jazyk
      Index    
S   C K CHEMIE ; HUTNICTVÍ
C   C12 K BIOCHEMIE ; PIVO ; LIHOVINY ; VÍNO ; OCET ; MIKROBIOLOGIE ; ENZYMOLOGIE ; MUTAČNÍ NEBO GENETICKÉ INŽENÝRSTVÍ
U   C12H K PASTERIZACE, STERILIZACE, KONZERVACE, ČIŠTĚNÍ, ČIŘENÍ NEBO STAŘENÍ ALKOHOLICKÝCH NÁPOJŮ ; ZPŮSOBY KE ZMĚNĚNÍ OBSAHU ALKOHOLU U KVAŠENÝCH ROZTOKŮ NEBO ALKOHOLICKÝCH NÁPOJŮ ( odkyselení vína C12G 1/10 ; zabránění srážení vinného kamene C12G 1/12 ; simulace staření aromatizováním C12G 3/06 ) [6]
M   C12H 3/00 K Způsoby ke snížení obsahu alkoholu u kvašených roztoků nebo alkoholických nápojů pro získání nápojů bez alkoholu nebo s nízkým obsahem alkoholu [6,8,2019.01]
1   C12H 3/02 K  ·   odpařením [6,8,2019.01]
1   C12H 3/04 K  ·   použitím polopropustných membrán [6,8,2019.01]