|
|
|
Index |
|
|
S |
|
C |
K |
CHEMIE
;
HUTNICTVÍ
|
C |
|
C12 |
K |
BIOCHEMIE
;
PIVO
;
LIHOVINY
;
VÍNO
;
OCET
;
MIKROBIOLOGIE
;
ENZYMOLOGIE
;
MUTAČNÍ NEBO GENETICKÉ INŽENÝRSTVÍ
|
U |
|
C12H |
K |
PASTERIZACE, STERILIZACE, KONZERVACE, ČIŠTĚNÍ, ČIŘENÍ NEBO STAŘENÍ ALKOHOLICKÝCH NÁPOJŮ
;
ZPŮSOBY KE ZMĚNĚNÍ OBSAHU ALKOHOLU U KVAŠENÝCH ROZTOKŮ NEBO ALKOHOLICKÝCH NÁPOJŮ
(
odkyselení vína
C12G 1/10
;
zabránění srážení vinného kamene
C12G 1/12
;
simulace staření aromatizováním
C12G 3/06
)
[6]
|
M |
|
C12H 3/00 |
K |
Způsoby ke snížení obsahu alkoholu u kvašených roztoků nebo alkoholických nápojů pro získání nápojů bez alkoholu nebo s nízkým obsahem alkoholu
[6,8,2019.01]
|
1 |
|
C12H 3/02 |
K |
·
odpařením
[6,8,2019.01]
|
1 |
|
C12H 3/04 |
K |
·
použitím polopropustných membrán
[6,8,2019.01]
|