Verze 2025.01 |
Index | |||||
S | C | K | CHEMIE ; HUTNICTVÍ | ||
C | C12 | K | BIOCHEMIE ; PIVO ; LIHOVINY ; VÍNO ; OCET ; MIKROBIOLOGIE ; ENZYMOLOGIE ; MUTAČNÍ NEBO GENETICKÉ INŽENÝRSTVÍ | ||
U | C12H | K | PASTERIZACE, STERILIZACE, KONZERVACE, ČIŠTĚNÍ, ČIŘENÍ NEBO STAŘENÍ ALKOHOLICKÝCH NÁPOJŮ ; ZPŮSOBY KE ZMĚNĚNÍ OBSAHU ALKOHOLU U KVAŠENÝCH ROZTOKŮ NEBO ALKOHOLICKÝCH NÁPOJŮ ( odkyselení vína C12G 1/10 ; zabránění srážení vinného kamene C12G 1/12 ; simulace staření aromatizováním C12G 3/06 ) [6] | ||
M | C12H 6/00 | K | Způsoby ke zvýšení obsahu alkoholu u kvašených roztoků nebo alkoholických nápojů [2019.01] | ||
1 | C12H 6/02 | K | · destilací [2019.01] | ||
1 | C12H 6/04 | K | · vymrazováním [2019.01] |