| |
|
|
Index |
|
|
| S |
|
C |
K |
CHEMIE
;
HUTNICTVÍ
|
| C |
|
C12 |
K |
BIOCHEMIE
;
PIVO
;
LIHOVINY
;
VÍNO
;
OCET
;
MIKROBIOLOGIE
;
ENZYMOLOGIE
;
MUTAČNÍ NEBO GENETICKÉ INŽENÝRSTVÍ
|
| U |
|
C12C |
K |
PIVO
;
PŘÍPRAVA PIVA KVAŠENÍM
(
staření nebo zrání skladováním
C12H 1/22
;
způsoby ke snížení obsahu alkoholu po fermentaci
C12H 3/00
;
způsoby ke zvýšení obsahu alkoholu po fermentaci
C12H 6/00
;
kvasné uzávěry pro sudy, barely nebo podobně
C12L 9/00
)
PŘÍPRAVA SLADU PRO VAŘENÍ PIVA
;
PŘÍPRAVA CHMELE PRO VAŘENÍ PIVA
|
| N |
|
C12C |
|
Poznámky
V této podtřídě je žádoucí připojovat indexační kódy podtřídy
C12R
.
|
| I |
|
C12C |
|
Obsah
|
SUROVINY PRO PŘÍPRAVU PIVA
|
1/00
,
3/00
,
5/00
|
|
PŘÍPRAVA A ZPRACOVÁNÍ SLADINY; POSTUPY KVAŠENÍ PRO PIVO
|
7/00
,
11/00
|
|
SPECIÁLNÍ PIVO
|
12/00
|
|
PIVOVARNICKÁ ZAŘÍZENÍ
|
13/00
|
|
| M |
|
C12C 1/00 |
K |
Příprava sladu
[1,8]
|
| M |
|
C12C 3/00 |
K |
Zpracování chmele
[1,8]
|
| M |
|
C12C 5/00 |
K |
Jiné suroviny pro přípravu piva
[1,8]
|
| M |
|
C12C 7/00 |
K |
Příprava mladiny
(
sladový výtažek
C12C 1/18
)
[1,8]
|
| M |
|
C12C 11/00 |
K |
Postupy kvašení pro pivo
[1,8]
|
| M |
|
C12C 12/00 |
K |
Postupy zvlášť upravené pro výrobu speciálních druhů piva
[6,8]
|
| M |
|
C12C 13/00 |
K |
Pivovarnická zařízení, nezahrnutá v jediné skupině z
C12C 1/00
- C12C 12/04
[3,6,8]
|