Verze 2025.01
jazyk
      Index    
S   C K CHEMIE ; HUTNICTVÍ
C   C12 K BIOCHEMIE ; PIVO ; LIHOVINY ; VÍNO ; OCET ; MIKROBIOLOGIE ; ENZYMOLOGIE ; MUTAČNÍ NEBO GENETICKÉ INŽENÝRSTVÍ
U   C12C K PIVO ; PŘÍPRAVA PIVA KVAŠENÍM ( staření nebo zrání skladováním C12H 1/22 ; způsoby ke snížení obsahu alkoholu po fermentaci C12H 3/00 ; způsoby ke zvýšení obsahu alkoholu po fermentaci C12H 6/00 ; kvasné uzávěry pro sudy, barely nebo podobně C12L 9/00 ) PŘÍPRAVA SLADU PRO VAŘENÍ PIVA ; PŘÍPRAVA CHMELE PRO VAŘENÍ PIVA
N   C12C   Poznámky
  • V této podtřídě je žádoucí připojovat indexační kódy podtřídy C12R .
  • I   C12C   Obsah
    SUROVINY PRO PŘÍPRAVU PIVA
     1/00 ,  3/00 ,  5/00
    PŘÍPRAVA A ZPRACOVÁNÍ SLADINY; POSTUPY KVAŠENÍ PRO PIVO
     7/00 ,  11/00
    SPECIÁLNÍ PIVO
     12/00
    PIVOVARNICKÁ ZAŘÍZENÍ
     13/00
    M   C12C 1/00 K Příprava sladu [1,8]
    M   C12C 3/00 K Zpracování chmele [1,8]
    M   C12C 5/00 K Jiné suroviny pro přípravu piva [1,8]
    M   C12C 7/00 K Příprava mladiny ( sladový výtažek C12C 1/18 ) [1,8]
    M   C12C 11/00 K Postupy kvašení pro pivo [1,8]
    M   C12C 12/00 K Postupy zvlášť upravené pro výrobu speciálních druhů piva [6,8]
    M   C12C 13/00 K Pivovarnická zařízení, nezahrnutá v jediné skupině z C12C 1/00 - C12C 12/04 [3,6,8]