|
|
|
Index |
|
|
S |
|
C |
K |
CHEMIE
;
HUTNICTVÍ
|
C |
|
C12 |
K |
BIOCHEMIE
;
PIVO
;
LIHOVINY
;
VÍNO
;
OCET
;
MIKROBIOLOGIE
;
ENZYMOLOGIE
;
MUTAČNÍ NEBO GENETICKÉ INŽENÝRSTVÍ
|
U |
|
C12G |
K |
VÍNO
;
PŘÍSLUŠNÁ PŘÍPRAVA
;
ALKOHOLICKÉ NÁPOJE
(
pivo
C12C
)
PŘÍPRAVA ALKOHOLICKÝCH NÁPOJŮ NEZAHRNUTÝCH V PODTŘÍDÁCH
C12C
NEBO
C12H
|
M |
|
C12G 1/00 |
K |
Příprava vína nebo šumivého vína
[1,8,2019.01]
|
1 |
|
C12G 1/02 |
K |
·
Příprava moštu z hroznů
;
Zpracování nebo kvašení moštu
[1,8]
|
2 |
|
C12G 1/022 |
K |
· ·
Kvašení
;
Mikrobiologické nebo enzymatické zpracování
[6,8]
|
3 |
|
C12G 1/024 |
K |
· · ·
ve vodorovně instalované válcové nádobě
(
C12G 1/026
má přednost
)
[6,8]
|
3 |
|
C12G 1/026 |
K |
· · ·
v nádobách s pohyblivým vybavením pro míchání obsahu
[6,8]
|
3 |
|
C12G 1/028 |
K |
· · ·
s tepelným zpracováním hroznů nebo moštu
[6,8]
|
3 |
|
C12G 1/032 |
K |
· · ·
s recirkulací moštu pro extrakci ovocného aroma
[6,8]
|
3 |
|
C12G 1/036 |
K |
· · ·
použitím nádoby pro domácí výrobu vína
[6,8]
|
2 |
|
C12G 1/04 |
K |
· ·
Síření moštu
;
Odsiřování
[1,8]
|
1 |
|
C12G 1/06 |
K |
·
Příprava šumivého vína
;
Sycení vína oxidem uhličitým
(
způsoby ke snížení obsahu alkoholu po fermentaci
C12H 3/00
;
způsoby ke zvýšení obsahu alkoholu po fermentaci
C12H 6/00
)
[1,8,2019.01]
|
2 |
|
C12G 1/067 |
K |
· ·
Kontinuální postupy
[6,8]
|
2 |
|
C12G 1/073 |
K |
· ·
Kvašení s imobilizovanými kvasinkami
[6,8]
|
1 |
|
C12G 1/08 |
K |
·
Odstraňování kvasinek ["odstřelení zátky"]
[1,8]
|
2 |
|
C12G 1/09 |
K |
· ·
Třepání, odstřeďování nebo vibrace lahví
[6,8]
|
1 |
|
C12G 1/10 |
K |
·
Odkyselení vína
[6,8]
|
1 |
|
C12G 1/12 |
K |
·
Postupy pro zabránění srážení vinného kamene
[6,8]
|
1 |
|
C12G 1/14 |
K |
·
Příprava vína nebo šumivého vína s nízkým obsahem alkoholu
(
způsoby ke snížení obsahu alkoholu po fermentaci
C12H 3/00
)
[2019.01]
|