Verze 2025.01
jazyk
      Index    
S   C K CHEMIE ; HUTNICTVÍ
C   C12 K BIOCHEMIE ; PIVO ; LIHOVINY ; VÍNO ; OCET ; MIKROBIOLOGIE ; ENZYMOLOGIE ; MUTAČNÍ NEBO GENETICKÉ INŽENÝRSTVÍ
U   C12G K VÍNO ; PŘÍSLUŠNÁ PŘÍPRAVA ; ALKOHOLICKÉ NÁPOJE ( pivo C12C ) PŘÍPRAVA ALKOHOLICKÝCH NÁPOJŮ NEZAHRNUTÝCH V PODTŘÍDÁCH C12C NEBO C12H
M   C12G 1/00 K Příprava vína nebo šumivého vína [1,8,2019.01]
1   C12G 1/02 K  ·   Příprava moštu z hroznů ; Zpracování nebo kvašení moštu [1,8]
2   C12G 1/022 K  ·   ·   Kvašení ; Mikrobiologické nebo enzymatické zpracování [6,8]
3   C12G 1/024 K  ·   ·   ·   ve vodorovně instalované válcové nádobě ( C12G 1/026 má přednost ) [6,8]
3   C12G 1/026 K  ·   ·   ·   v nádobách s pohyblivým vybavením pro míchání obsahu [6,8]
3   C12G 1/028 K  ·   ·   ·   s tepelným zpracováním hroznů nebo moštu [6,8]
3   C12G 1/032 K  ·   ·   ·   s recirkulací moštu pro extrakci ovocného aroma [6,8]
3   C12G 1/036 K  ·   ·   ·   použitím nádoby pro domácí výrobu vína [6,8]
2   C12G 1/04 K  ·   ·   Síření moštu ; Odsiřování [1,8]
1   C12G 1/06 K  ·   Příprava šumivého vína ; Sycení vína oxidem uhličitým ( způsoby ke snížení obsahu alkoholu po fermentaci C12H 3/00 ; způsoby ke zvýšení obsahu alkoholu po fermentaci C12H 6/00 ) [1,8,2019.01]
2   C12G 1/067 K  ·   ·   Kontinuální postupy [6,8]
2   C12G 1/073 K  ·   ·   Kvašení s imobilizovanými kvasinkami [6,8]
1   C12G 1/08 K  ·   Odstraňování kvasinek ["odstřelení zátky"] [1,8]
2   C12G 1/09 K  ·   ·   Třepání, odstřeďování nebo vibrace lahví [6,8]
1   C12G 1/10 K  ·   Odkyselení vína [6,8]
1   C12G 1/12 K  ·   Postupy pro zabránění srážení vinného kamene [6,8]
1   C12G 1/14 K  ·   Příprava vína nebo šumivého vína s nízkým obsahem alkoholu ( způsoby ke snížení obsahu alkoholu po fermentaci C12H 3/00 ) [2019.01]