Verze 2025.01
jazyk
      Index    
S   C K CHEMIE ; HUTNICTVÍ
C   C12 K BIOCHEMIE ; PIVO ; LIHOVINY ; VÍNO ; OCET ; MIKROBIOLOGIE ; ENZYMOLOGIE ; MUTAČNÍ NEBO GENETICKÉ INŽENÝRSTVÍ
U   C12C K PIVO ; PŘÍPRAVA PIVA KVAŠENÍM ( staření nebo zrání skladováním C12H 1/22 ; způsoby ke snížení obsahu alkoholu po fermentaci C12H 3/00 ; způsoby ke zvýšení obsahu alkoholu po fermentaci C12H 6/00 ; kvasné uzávěry pro sudy, barely nebo podobně C12L 9/00 ) PŘÍPRAVA SLADU PRO VAŘENÍ PIVA ; PŘÍPRAVA CHMELE PRO VAŘENÍ PIVA
M   C12C 3/00 K Zpracování chmele [1,8]
1   C12C 3/02 K  ·   Sušení [1,8]
1   C12C 3/04 K  ·   Konzervace ; Skladování ; Balení [1,8]
2   C12C 3/06 K  ·   ·   Chmelový prášek nebo chmelové tablety [6,8]
2   C12C 3/08 K  ·   ·   Rozpouštědlové výtažky z chmele [6,8]
3   C12C 3/10 K  ·   ·   ·   používající oxid uhličitý [6,8]
2   C12C 3/12 K  ·   ·   Izomerované produkty z chmele [6,8]