|
|
|
Index |
|
|
S |
|
C |
K |
CHEMIE
;
HUTNICTVÍ
|
C |
|
C12 |
K |
BIOCHEMIE
;
PIVO
;
LIHOVINY
;
VÍNO
;
OCET
;
MIKROBIOLOGIE
;
ENZYMOLOGIE
;
MUTAČNÍ NEBO GENETICKÉ INŽENÝRSTVÍ
|
U |
|
C12C |
K |
PIVO
;
PŘÍPRAVA PIVA KVAŠENÍM
(
staření nebo zrání skladováním
C12H 1/22
;
způsoby ke snížení obsahu alkoholu po fermentaci
C12H 3/00
;
způsoby ke zvýšení obsahu alkoholu po fermentaci
C12H 6/00
;
kvasné uzávěry pro sudy, barely nebo podobně
C12L 9/00
)
PŘÍPRAVA SLADU PRO VAŘENÍ PIVA
;
PŘÍPRAVA CHMELE PRO VAŘENÍ PIVA
|
M |
|
C12C 3/00 |
K |
Zpracování chmele
[1,8]
|
1 |
|
C12C 3/02 |
K |
·
Sušení
[1,8]
|
1 |
|
C12C 3/04 |
K |
·
Konzervace
;
Skladování
;
Balení
[1,8]
|
2 |
|
C12C 3/06 |
K |
· ·
Chmelový prášek nebo chmelové tablety
[6,8]
|
2 |
|
C12C 3/08 |
K |
· ·
Rozpouštědlové výtažky z chmele
[6,8]
|
3 |
|
C12C 3/10 |
K |
· · ·
používající oxid uhličitý
[6,8]
|
2 |
|
C12C 3/12 |
K |
· ·
Izomerované produkty z chmele
[6,8]
|