Verze 2025.01
jazyk
      Index    
S   A K LIDSKÉ POTŘEBY
C   A22 K ŘEZNICTVÍ ; ZPRACOVÁNÍ MASA ; ZPRACOVÁNÍ DRŮBEŽE NEBO RYB
U   A22C K ZPRACOVÁNÍ MASA, DRŮBEŽE NEBO RYB ( konzervace A23B ; získávání proteinových směsí pro potraviny A23J 1/00 ; přípravy ryb, masa nebo drůbeže A23L ; rozmělňování, např. sekání masa B02C 18/00 ; příprava proteinů C07K 1/00 )
I   A22C   Obsah
ZPRACOVÁNÍ MASA
Zařízení pro mísení, naklepávání, křehnutí
 5/00 ,  7/00 ,  9/00
Jiná zařízení
 11/00 -  17/00
Závody, výrobny nebo podobně
 18/00
ZPRACOVÁNÍ DRŮBEŽE
 21/00
ZPRACOVÁNÍ RYB NEBO MĚKKÝŠŮ
 25/00 ,  29/00
G   A22C 5/00 -
A22C 18/00
  Zpracování masa
M   A22C 5/00 K Zařízení na mísení masa, sekánky nebo masných výrobků ( mísení všeobecně B01F ) [1,8]
M   A22C 7/00 K Zařízení na naklepávání, tvarování nebo lisování masa, sekánky nebo masných výrobků [1,8]
M   A22C 9/00 K Zařízení na křehnutí masa, např. šunky [1,8]
M   A22C 11/00 K Výroba uzenin [1,8]
M   A22C 13/00 K Střívka na uzeniny [1,8]
M   A22C 15/00 K Zařízení na zavěšování masa nebo uzenin ( dopravníky B65G ) [1,8]
M   A22C 17/00 K Jiná zařízení na zpracování masa nebo kostí [1,8]
M   A22C 18/00 K Závody, výrobny nebo podobně na zpracování masa ( pouze pro zpracování drůbeže A22C 21/00 ; pouze pro zpracování ryb A22C 25/00 ) [1,8]
M   A22C 21/00 K Zpracování drůbeže [1,8]
G   A22C 25/00 -
A22C 29/00
  Zpracování ryb, včetně měkkýšů
M   A22C 25/00 K Zpracování ryb [1,8]
M   A22C 29/00 K Zpracování měkkýšů, např. ústřic, humrů [1,8]