|
|
|
Index |
|
|
S |
|
A |
K |
LIDSKÉ POTŘEBY
|
C |
|
A22 |
K |
ŘEZNICTVÍ
;
ZPRACOVÁNÍ MASA
;
ZPRACOVÁNÍ DRŮBEŽE NEBO RYB
|
U |
|
A22C |
K |
ZPRACOVÁNÍ MASA, DRŮBEŽE NEBO RYB
(
konzervace
A23B
;
získávání proteinových směsí pro potraviny
A23J 1/00
;
přípravy ryb, masa nebo drůbeže
A23L
;
rozmělňování, např. sekání masa
B02C 18/00
;
příprava proteinů
C07K 1/00
)
|
I |
|
A22C |
|
Obsah
|
G |
|
A22C 5/00
- A22C 18/00
|
|
Zpracování masa
|
M |
|
A22C 5/00 |
K |
Zařízení na mísení masa, sekánky nebo masných výrobků
(
mísení všeobecně
B01F
)
[1,8]
|
M |
|
A22C 7/00 |
K |
Zařízení na naklepávání, tvarování nebo lisování masa, sekánky nebo masných výrobků
[1,8]
|
M |
|
A22C 9/00 |
K |
Zařízení na křehnutí masa, např. šunky
[1,8]
|
M |
|
A22C 11/00 |
K |
Výroba uzenin
[1,8]
|
M |
|
A22C 13/00 |
K |
Střívka na uzeniny
[1,8]
|
M |
|
A22C 15/00 |
K |
Zařízení na zavěšování masa nebo uzenin
(
dopravníky
B65G
)
[1,8]
|
M |
|
A22C 17/00 |
K |
Jiná zařízení na zpracování masa nebo kostí
[1,8]
|
M |
|
A22C 18/00 |
K |
Závody, výrobny nebo podobně na zpracování masa
(
pouze pro zpracování drůbeže
A22C 21/00
;
pouze pro zpracování ryb
A22C 25/00
)
[1,8]
|
M |
|
A22C 21/00 |
K |
Zpracování drůbeže
[1,8]
|
G |
|
A22C 25/00
- A22C 29/00
|
|
Zpracování ryb, včetně měkkýšů
|
M |
|
A22C 25/00 |
K |
Zpracování ryb
[1,8]
|
M |
|
A22C 29/00 |
K |
Zpracování měkkýšů, např. ústřic, humrů
[1,8]
|