Verze 2025.01
jazyk
      Index    
S   A K LIDSKÉ POTŘEBY
C   A23 K POKRMY, POTRAVINY NEBO NEALKOHOLICKÉ NÁPOJE ; JEJICH PŘÍPRAVA, ZPRACOVÁNÍ NEBO KONZERVACE
U   A23J K PROTEINOVÉ SMĚSI PRO POTRAVINY ; ZPRACOVÁNÍ PROTEINŮ PRO POTRAVINY ; FOSFATIDOVÉ SMĚSI PRO POTRAVINY [4]
M   A23J 1/00 K Získávání proteinových směsí pro potraviny ; Hromadné rozbíjení vajec a oddělování žloutků od bílků [1,4,8]
1   A23J 1/02 K  ·   z masa [1,8]
1   A23J 1/04 K  ·   z ryb nebo jiných mořských živočichů [1,8]
1   A23J 1/06 K  ·   z krve [1,2,8]
1   A23J 1/08 K  ·   z vajec [1,8]
2   A23J 1/09 K  ·   ·   oddělování žloutků od bílků [1,8]
1   A23J 1/10 K  ·   z vlasů, peří, rohů, kožek, kůže, kostí nebo podobně [1,8]
1   A23J 1/12 K  ·   z obilnin, pšenice, otrub nebo melasy [1,8]
1   A23J 1/14 K  ·   ze semen luštěnin nebo jiných rostlin ; z pokrutin nebo olejnatých semen [1,8]
1   A23J 1/16 K  ·   z odpadní vody ze škrobárny nebo podobných odpadů [1,8]
1   A23J 1/18 K  ·   z kvasnic [1,8]
1   A23J 1/20 K  ·   z mléka, např. kasein ( sýřenina nebo sýr A23C ) ; ze syrovátky [1,8]
2   A23J 1/22 K  ·   ·   Sušení kaseinu [1,8]