Verze 2025.01
jazyk
      Index    
S   A K LIDSKÉ POTŘEBY
C   A22 K ŘEZNICTVÍ ; ZPRACOVÁNÍ MASA ; ZPRACOVÁNÍ DRŮBEŽE NEBO RYB
U   A22C K ZPRACOVÁNÍ MASA, DRŮBEŽE NEBO RYB ( konzervace A23B ; získávání proteinových směsí pro potraviny A23J 1/00 ; přípravy ryb, masa nebo drůbeže A23L ; rozmělňování, např. sekání masa B02C 18/00 ; příprava proteinů C07K 1/00 )
M   A22C 21/00 K Zpracování drůbeže [1,8]
1   A22C 21/02 K  ·   Ústrojí pro škubání drůbeže [1,8]
1   A22C 21/04 K  ·   Paření, opalování, voskování nebo odvoskování drůbeže [1,8]
1   A22C 21/06 K  ·   Zařízení na kuchání drůbeže [1,8]