|
|
|
Index |
|
|
S |
|
A |
K |
LIDSKÉ POTŘEBY
|
C |
|
A22 |
K |
ŘEZNICTVÍ
;
ZPRACOVÁNÍ MASA
;
ZPRACOVÁNÍ DRŮBEŽE NEBO RYB
|
U |
|
A22C |
K |
ZPRACOVÁNÍ MASA, DRŮBEŽE NEBO RYB
(
konzervace
A23B
;
získávání proteinových směsí pro potraviny
A23J 1/00
;
přípravy ryb, masa nebo drůbeže
A23L
;
rozmělňování, např. sekání masa
B02C 18/00
;
příprava proteinů
C07K 1/00
)
|
M |
|
A22C 25/00 |
K |
Zpracování ryb
[1,8]
|
1 |
|
A22C 25/02 |
K |
·
Praní nebo odšupinování ryb
[1,8]
|
1 |
|
A22C 25/04 |
K |
·
Třídění ryb
;
Oddělování ledu od ryb balených v ledu
[1,8]
|
1 |
|
A22C 25/06 |
K |
·
Pracovní stoly
;
Přídržná zařízení na ryby nebo pomocná zařízení spojená s pracovními stoly
[1,8]
|
1 |
|
A22C 25/08 |
K |
·
Přidržování, vedení nebo podávání ryb před jejich přípravou, během jejich přípravy nebo po ní
(
A22C 25/06
má přednost
)
[1,8]
|
1 |
|
A22C 25/10 |
K |
·
Zařízení pro navlékání ryb na dráty nebo podobně
[1,8]
|
1 |
|
A22C 25/12 |
K |
·
Rovnání ryb, např. podle polohy hlavy a ocasu
[1,8]
|
1 |
|
A22C 25/14 |
K |
·
Oddělování hlav, kuchání nebo čištění ryb
[1,8]
|
1 |
|
A22C 25/16 |
K |
·
Vykosťování ryb
;
Filetování ryb
[1,8]
|
1 |
|
A22C 25/17 |
K |
·
Stahování ryb
[1,8]
|
1 |
|
A22C 25/18 |
K |
·
Řezání ryb na porce
[1,8]
|
1 |
|
A22C 25/20 |
K |
·
Sekání
;
Řezání na krychličky
;
Krájení na plátky
[1,8]
|
1 |
|
A22C 25/22 |
K |
·
Přístroj na výrobu závitků z ryb
[1,8]
|