Verze 2025.01
jazyk
      Index    
S   A K LIDSKÉ POTŘEBY
C   A22 K ŘEZNICTVÍ ; ZPRACOVÁNÍ MASA ; ZPRACOVÁNÍ DRŮBEŽE NEBO RYB
U   A22C K ZPRACOVÁNÍ MASA, DRŮBEŽE NEBO RYB ( konzervace A23B ; získávání proteinových směsí pro potraviny A23J 1/00 ; přípravy ryb, masa nebo drůbeže A23L ; rozmělňování, např. sekání masa B02C 18/00 ; příprava proteinů C07K 1/00 )
M   A22C 25/00 K Zpracování ryb [1,8]
1   A22C 25/02 K  ·   Praní nebo odšupinování ryb [1,8]
1   A22C 25/04 K  ·   Třídění ryb ; Oddělování ledu od ryb balených v ledu [1,8]
1   A22C 25/06 K  ·   Pracovní stoly ; Přídržná zařízení na ryby nebo pomocná zařízení spojená s pracovními stoly [1,8]
1   A22C 25/08 K  ·   Přidržování, vedení nebo podávání ryb před jejich přípravou, během jejich přípravy nebo po ní ( A22C 25/06 má přednost ) [1,8]
1   A22C 25/10 K  ·   Zařízení pro navlékání ryb na dráty nebo podobně [1,8]
1   A22C 25/12 K  ·   Rovnání ryb, např. podle polohy hlavy a ocasu [1,8]
1   A22C 25/14 K  ·   Oddělování hlav, kuchání nebo čištění ryb [1,8]
1   A22C 25/16 K  ·   Vykosťování ryb ; Filetování ryb [1,8]
1   A22C 25/17 K  ·   Stahování ryb [1,8]
1   A22C 25/18 K  ·   Řezání ryb na porce [1,8]
1   A22C 25/20 K  ·   Sekání ; Řezání na krychličky ; Krájení na plátky [1,8]
1   A22C 25/22 K  ·   Přístroj na výrobu závitků z ryb [1,8]