|
|
|
Index |
|
|
S |
|
A |
K |
LIDSKÉ POTŘEBY
|
C |
|
A22 |
K |
ŘEZNICTVÍ
;
ZPRACOVÁNÍ MASA
;
ZPRACOVÁNÍ DRŮBEŽE NEBO RYB
|
U |
|
A22C |
K |
ZPRACOVÁNÍ MASA, DRŮBEŽE NEBO RYB
(
konzervace
A23B
;
získávání proteinových směsí pro potraviny
A23J 1/00
;
přípravy ryb, masa nebo drůbeže
A23L
;
rozmělňování, např. sekání masa
B02C 18/00
;
příprava proteinů
C07K 1/00
)
|
M |
|
A22C 29/00 |
K |
Zpracování měkkýšů, např. ústřic, humrů
[1,8]
|
1 |
|
A22C 29/02 |
K |
·
Zpracování krevet, humrů nebo podobně
[2,8]
|
1 |
|
A22C 29/04 |
K |
·
Zpracování škeblí, např. ústřic
(
nože na ústřice s otvírači
A47G 21/06
)
[2,8]
|