|
|
|
Index |
|
|
S |
|
A |
K |
LIDSKÉ POTŘEBY
|
C |
|
A23 |
K |
POKRMY, POTRAVINY NEBO NEALKOHOLICKÉ NÁPOJE
;
JEJICH PŘÍPRAVA, ZPRACOVÁNÍ NEBO KONZERVACE
|
U |
|
A23J |
K |
PROTEINOVÉ SMĚSI PRO POTRAVINY
;
ZPRACOVÁNÍ PROTEINŮ PRO POTRAVINY
;
FOSFATIDOVÉ SMĚSI PRO POTRAVINY
[4]
|
M |
|
A23J 1/00 |
K |
Získávání proteinových směsí pro potraviny
;
Hromadné rozbíjení vajec a oddělování žloutků od bílků
[1,4,8]
|
1 |
|
A23J 1/02 |
K |
·
z masa
[1,8]
|
1 |
|
A23J 1/04 |
K |
·
z ryb nebo jiných mořských živočichů
[1,8]
|
1 |
|
A23J 1/06 |
K |
·
z krve
[1,2,8]
|
1 |
|
A23J 1/08 |
K |
·
z vajec
[1,8]
|
2 |
|
A23J 1/09 |
K |
· ·
oddělování žloutků od bílků
[1,8]
|
1 |
|
A23J 1/10 |
K |
·
z vlasů, peří, rohů, kožek, kůže, kostí nebo podobně
[1,8]
|
1 |
|
A23J 1/12 |
K |
·
z obilnin, pšenice, otrub nebo melasy
[1,8]
|
1 |
|
A23J 1/14 |
K |
·
ze semen luštěnin nebo jiných rostlin
;
z pokrutin nebo olejnatých semen
[1,8]
|
1 |
|
A23J 1/16 |
K |
·
z odpadní vody ze škrobárny nebo podobných odpadů
[1,8]
|
1 |
|
A23J 1/18 |
K |
·
z kvasnic
[1,8]
|
1 |
|
A23J 1/20 |
K |
·
z mléka, např. kasein
(
sýřenina nebo sýr
A23C
)
; ze syrovátky
[1,8]
|
2 |
|
A23J 1/22 |
K |
· ·
Sušení kaseinu
[1,8]
|