|
|
|
Index |
|
|
S |
|
A |
K |
LIDSKÉ POTŘEBY
|
C |
|
A23 |
K |
POKRMY, POTRAVINY NEBO NEALKOHOLICKÉ NÁPOJE
;
JEJICH PŘÍPRAVA, ZPRACOVÁNÍ NEBO KONZERVACE
|
U |
|
A23C |
K |
MLÉČNÉ VÝROBKY, např. MLÉKO, MÁSLO NEBO SÝR
;
NÁHRAŽKY MLÉKA NEBO SÝRA
;
JEJICH VÝROBA NEBO ZPRACOVÁNÍ
(
jejich konzervace
A23B 11/00
)
|
M |
|
A23C 19/00 |
K |
Sýr
;
Sýrové přípravky
;
Jejich výroba
(
náhražky sýra
A23C 20/00
;
konzervace sýra nebo náhražek sýra
A23B 11/60
)
[1,8]
|
1 |
|
A23C 19/02 |
K |
·
Výroba sýřeniny
[1,3,8]
|
2 |
|
A23C 19/024 |
K |
· ·
s použitím kontinuálního postupu
[3,8]
|
2 |
|
A23C 19/028 |
K |
· ·
bez podstatného oddělování syrovátky od sraženého mléka
[3,8]
|
2 |
|
A23C 19/032 |
K |
· ·
vyznačená použitím určitých mikroorganismů nebo enzymů mikrobiálního původu
[3,8]
|
2 |
|
A23C 19/04 |
K |
· ·
vyznačená použitím určitých enzymů rostlinného nebo živočišného původu
(
A23C 19/032
má přednost
)
[3,8]
|
2 |
|
A23C 19/045 |
K |
· ·
Srážení mléka bez syřidla nebo náhražek syřidla
[3,8]
|
2 |
|
A23C 19/05 |
K |
· ·
Zpracování mléka před srážením
;
Oddělování syrovátky od sýřeniny
[3,8]
|
2 |
|
A23C 19/055 |
K |
· ·
Přidávání nemléčných tuků nebo nemléčných proteinů
[3,8]
|
1 |
|
A23C 19/06 |
K |
·
Zpracování sýřeniny po oddělení syrovátky
;
Výrobky takto získané
[3,8]
|
2 |
|
A23C 19/064 |
K |
· ·
Solení
[3,8]
|
2 |
|
A23C 19/068 |
K |
· ·
Určité druhy sýra
[3,8]
|
3 |
|
A23C 19/072 |
K |
· · ·
Typ čedar
[3,8]
|
3 |
|
A23C 19/076 |
K |
· · ·
Měkký nezrající sýr, např. cottage nebo smetanový sýr
[3,8]
|
3 |
|
A23C 19/08 |
K |
· · ·
Přípravky z taveného sýra
;
Jejich výroba, např. tavení, emulgace, sterilizace
[3,8]
|
4 |
|
A23C 19/082 |
K |
· · · ·
Přidávání látek k sýřenině před tavením nebo během tavení
;
Tavicí soli
[3,8]
|
4 |
|
A23C 19/084 |
K |
· · · ·
Zpracování sýřeniny nebo přidávání látek k sýřenině po tavení
(
přidávání nemléčných složek
A23C 19/093
)
[3,8]
|
2 |
|
A23C 19/086 |
K |
· ·
Sýr v prášku
;
Přípravky ze sušeného sýra
[3,8]
|
2 |
|
A23C 19/09 |
K |
· ·
Přípravky z jiných sýrů
;
Směsi sýra s jinými potravinami
[3,8]
|
3 |
|
A23C 19/093 |
K |
· · ·
Přidávání nemléčných tuků nebo nemléčných proteinů
[3,8]
|
1 |
|
A23C 19/14 |
K |
·
Zpracování sýra po dosažení jeho konečného tvaru, např. zrání, uzení
[1,8]
|
2 |
|
A23C 19/16 |
K |
· ·
Povlékání povrchu sýra, např. parafinem
[1,8]
|