|
|
|
Index |
|
|
S |
|
C |
K |
CHEMIE
;
HUTNICTVÍ
|
C |
|
C12 |
K |
BIOCHEMIE
;
PIVO
;
LIHOVINY
;
VÍNO
;
OCET
;
MIKROBIOLOGIE
;
ENZYMOLOGIE
;
MUTAČNÍ NEBO GENETICKÉ INŽENÝRSTVÍ
|
U |
|
C12F |
K |
ZÍSKÁVÁNÍ VEDLEJŠÍCH PRODUKTŮ ZE ZKVAŠENÝCH ROZTOKŮ
(
odstraňování kvasinek z vína nebo šumivého vína
C12G 1/08
)
DENATUROVANÝ ALKOHOL
;
PŘÍSLUŠNÁ PŘÍPRAVA
[6]
|
M |
|
C12F 3/00 |
K |
Získávání vedlejších produktů
[1,8]
|
1 |
|
C12F 3/02 |
K |
·
oxidu uhličitého
[1,8]
|
2 |
|
C12F 3/04 |
K |
· ·
Získávání těkavých kvasných produktů z oxidu uhličitého
[1,8]
|
1 |
|
C12F 3/06 |
K |
·
z piva nebo vína
(
C12F 3/02
má přednost
;
odstranění kvasinek z vína
C12G 1/08
)
[1,8]
|
2 |
|
C12F 3/08 |
K |
· ·
Získávání alkoholu ze zbytků po lisování nebo z jiného odpadního materiálu
(
z oxidu uhličitého
C12F 3/04
)
[1,8]
|
1 |
|
C12F 3/10 |
K |
·
z lihovarských splašků
[1,8]
|