Verze 2025.01
jazyk
      Index    
S   A K LIDSKÉ POTŘEBY
C   A23 K POKRMY, POTRAVINY NEBO NEALKOHOLICKÉ NÁPOJE ; JEJICH PŘÍPRAVA, ZPRACOVÁNÍ NEBO KONZERVACE
U   A23L K POKRMY, POTRAVINY NEBO NEALKOHOLICKÉ NÁPOJE, NEZAHRNUTÉ JINDE ; JEJICH PŘÍPRAVA NEBO ZPRACOVÁNÍ ( jejich konzervace A23B ) [4,8]
M   A23L 7/00 K Výrobky odvozené od obilnin ; Sladové výrobky ; Jejich příprava nebo zpracování ( příprava sladu pro pivovarnictví C12C ) [2016.01]
1   A23L 7/10 K  ·   Výrobky odvozené od obilnin [2016.01]
2   A23L 7/104 K  ·   ·   Fermentace moučné obilniny nebo obilného materiálu ; Přidávání enzymů nebo mikroorganismů [2016.01]
2   A23L 7/109 K  ·   ·   Druhy těstovin, např. makarony nebo nudle [2016.01]
3   A23L 7/113 K  ·   ·   ·   Předvařené nebo instantní těstoviny [2016.01]
2   A23L 7/117 K  ·   ·   Vločky nebo jiné tvary typu určeného k přímé spotřebě ; Polotovary nebo částečně dohotovené výrobky pro tyto účely ( obilné granule nebo vločky pro uvaření a konzumaci v teplém stavu A23L 7/143 ; přípravky z obilných klíčků A23L 7/152 ) [2016.01]
3   A23L 7/122 K  ·   ·   ·   Obilniny opatřené povlakem, plněné, vícevrstvé nebo duté, které jsou určené k přímé spotřebě [2016.01]
3   A23L 7/126 K  ·   ·   ·   Snacky nebo podobně získané pojením, tvarováním nebo stlačením dohromady obilných zrn nebo kousků obilnin, např. cereální tyčinky [2016.01]
3   A23L 7/13 K  ·   ·   ·   Snacky nebo podobně získané smažením vytvarovaného obilného těsta v oleji [2016.01]
3   A23L 7/135 K  ·   ·   ·   Vločky, granule nebo tvary, které mají podobnou velikost, jednotlivé nebo získané jinak než protlačováním, např. snídaňové cereálie [2016.01]
4   A23L 7/139 K  ·   ·   ·   ·   vyrobené z celých zrn nebo kousků zrn bez přípravy mouky nebo těsta [2016.01]
2   A23L 7/143 K  ·   ·   Obilné granule nebo vločky pro uvaření a konzumaci v teplém stavu, např. ovesné vločky ; Znovu zformované rýžové výrobky [2016.01]
3   A23L 7/148 K  ·   ·   ·   vyrobené z celých zrn nebo kousků zrn bez přípravy mouky nebo těsta [2016.01]
2   A23L 7/152 K  ·   ·   Přípravky z obilných klíčků [2016.01]
2   A23L 7/157 K  ·   ·   Moučné granule na obalování masa, ryb nebo podobně [2016.01]
2   A23L 7/161 K  ·   ·   Pufované obilniny, např. popkorn nebo pufovaná rýže [2016.01]
3   A23L 7/165 K  ·   ·   ·   Příprava pufovaných obilnin zahrnující přípravu mouky nebo těsta jako mezistupeň [2016.01]
4   A23L 7/17 K  ·   ·   ·   ·   vytlačováním [2016.01]
3   A23L 7/174 K  ·   ·   ·   Příprava pufovaných obilnin z celých zrn nebo kousků zrn bez přípravy mouky nebo těsta [2016.01]
4   A23L 7/178 K  ·   ·   ·   ·   snížením tlaku se zahříváním nebo bez něho [2016.01]
4   A23L 7/183 K  ·   ·   ·   ·   zahříváním bez použití zařízení na snížení tlaku [2016.01]
5   A23L 7/187 K  ·   ·   ·   ·   ·   Přístroje s přerušovaným chodem [2016.01]
3   A23L 7/191 K  ·   ·   ·   Následná úprava pufovaných obilnin, např. opatřování povlakem nebo solení [2016.01]
2   A23L 7/196 K  ·   ·   Výrobky, u nichž je zachován původní zrnitý tvar, např. předvařená rýže [2016.01]
1   A23L 7/20 K  ·   Sladové výrobky ( příprava sladu pro pivovarnictví C12C ) [2016.01]
2   A23L 7/25 K  ·   ·   Fermentace obilného sladu nebo obilniny sladováním [2016.01]