Verze 2025.01
jazyk
      Index    
S   A K LIDSKÉ POTŘEBY
C   A23 K POKRMY, POTRAVINY NEBO NEALKOHOLICKÉ NÁPOJE ; JEJICH PŘÍPRAVA, ZPRACOVÁNÍ NEBO KONZERVACE
U   A23J K PROTEINOVÉ SMĚSI PRO POTRAVINY ; ZPRACOVÁNÍ PROTEINŮ PRO POTRAVINY ; FOSFATIDOVÉ SMĚSI PRO POTRAVINY [4]
M   A23J 3/00 K Zpracování proteinů pro potraviny [1,8]
N   A23J 3/04   Poznámky
  • Ve skupinách A23J 3/04 - A23J 3/20 se použije pravidlo přednosti posledního místa, tj. na každé hierarchické úrovni se provádí zatřiďování na poslední vhodné místo, není-li uvedeno jinak.
  • 1   A23J 3/04 K  ·   Živočišné proteiny [5,8]
    2   A23J 3/06 K  ·   ·   Želatina [5,8]
    2   A23J 3/08 K  ·   ·   Mléčné proteiny [5,8]
    3   A23J 3/10 K  ·   ·   ·   Kasein ( sušení kaseinu A23J 1/22 ) [5,8]
    2   A23J 3/12 K  ·   ·   z krve [5,8]
    1   A23J 3/14 K  ·   Rostlinné proteiny [5,8]
    2   A23J 3/16 K  ·   ·   ze sojových bobů [5,8]
    2   A23J 3/18 K  ·   ·   z pšenice [5,8]
    1   A23J 3/20 K  ·   Proteiny z mikroorganismů nebo jednobuněčných řas [5,8]
    N   A23J 3/22   Poznámky
  • Předměty zatříděné ve skupinách A23J 3/22 - A23J 3/30 se též zatřiďují ve skupinách A23J 3/04 - A23J 3/20 , je-li povaha proteinu důležitá.
  • 1   A23J 3/22 K  ·   texturací [5,8]
    2   A23J 3/24 K  ·   ·   s použitím zmrazování [5,8]
    2   A23J 3/26 K  ·   ·   s použitím vytlačování nebo rozpínání [5,8]
    2   A23J 3/28 K  ·   ·   s použitím koagulace z lázně nebo v lázni, např. navíjená vlákna [5,8]
    1   A23J 3/30 K  ·   hydrolýzou [5,8]
    2   A23J 3/32 K  ·   ·   s použitím chemických činidel [5,8]
    3   A23J 3/34 K  ·   ·   ·   použitím enzymů [5,8]