|
|
|
Index |
|
|
S |
|
A |
K |
LIDSKÉ POTŘEBY
|
C |
|
A23 |
K |
POKRMY, POTRAVINY NEBO NEALKOHOLICKÉ NÁPOJE
;
JEJICH PŘÍPRAVA, ZPRACOVÁNÍ NEBO KONZERVACE
|
U |
|
A23J |
K |
PROTEINOVÉ SMĚSI PRO POTRAVINY
;
ZPRACOVÁNÍ PROTEINŮ PRO POTRAVINY
;
FOSFATIDOVÉ SMĚSI PRO POTRAVINY
[4]
|
M |
|
A23J 3/00 |
K |
Zpracování proteinů pro potraviny
[1,8]
|
N |
|
A23J 3/04 |
|
Poznámky
Ve skupinách
A23J 3/04
- A23J 3/20
se použije pravidlo přednosti posledního místa, tj. na každé hierarchické úrovni se provádí zatřiďování na poslední vhodné místo, není-li uvedeno jinak.
|
1 |
|
A23J 3/04 |
K |
·
Živočišné proteiny
[5,8]
|
2 |
|
A23J 3/06 |
K |
· ·
Želatina
[5,8]
|
2 |
|
A23J 3/08 |
K |
· ·
Mléčné proteiny
[5,8]
|
3 |
|
A23J 3/10 |
K |
· · ·
Kasein
(
sušení kaseinu
A23J 1/22
)
[5,8]
|
2 |
|
A23J 3/12 |
K |
· ·
z krve
[5,8]
|
1 |
|
A23J 3/14 |
K |
·
Rostlinné proteiny
[5,8]
|
2 |
|
A23J 3/16 |
K |
· ·
ze sojových bobů
[5,8]
|
2 |
|
A23J 3/18 |
K |
· ·
z pšenice
[5,8]
|
1 |
|
A23J 3/20 |
K |
·
Proteiny z mikroorganismů nebo jednobuněčných řas
[5,8]
|
N |
|
A23J 3/22 |
|
Poznámky
Předměty zatříděné ve skupinách
A23J 3/22
- A23J 3/30
se též zatřiďují ve skupinách
A23J 3/04
- A23J 3/20
, je-li povaha proteinu důležitá.
|
1 |
|
A23J 3/22 |
K |
·
texturací
[5,8]
|
2 |
|
A23J 3/24 |
K |
· ·
s použitím zmrazování
[5,8]
|
2 |
|
A23J 3/26 |
K |
· ·
s použitím vytlačování nebo rozpínání
[5,8]
|
2 |
|
A23J 3/28 |
K |
· ·
s použitím koagulace z lázně nebo v lázni, např. navíjená vlákna
[5,8]
|
1 |
|
A23J 3/30 |
K |
·
hydrolýzou
[5,8]
|
2 |
|
A23J 3/32 |
K |
· ·
s použitím chemických činidel
[5,8]
|
3 |
|
A23J 3/34 |
K |
· · ·
použitím enzymů
[5,8]
|