|
|
|
Index |
|
|
S |
|
A |
K |
LIDSKÉ POTŘEBY
|
C |
|
A23 |
K |
POKRMY, POTRAVINY NEBO NEALKOHOLICKÉ NÁPOJE
;
JEJICH PŘÍPRAVA, ZPRACOVÁNÍ NEBO KONZERVACE
|
U |
|
A23C |
K |
MLÉČNÉ VÝROBKY, např. MLÉKO, MÁSLO NEBO SÝR
;
NÁHRAŽKY MLÉKA NEBO SÝRA
;
JEJICH VÝROBA NEBO ZPRACOVÁNÍ
(
jejich konzervace
A23B 11/00
)
|
M |
|
A23C 9/00 |
K |
Mléčné přípravky
;
Sušené mléko nebo přípravky ze sušeného mléka
(
směsi syrovátky s mléčnými výrobky nebo složkami mléka
A23C 21/06
;
konzervace mléka nebo mléčných přípravků
A23B 11/10
)
[1,3,8]
|
1 |
|
A23C 9/12 |
K |
·
Přípravky z kysaného mléka
;
Ošetření s použitím mikroorganismů nebo enzymů
[1,3,8]
|
2 |
|
A23C 9/123 |
K |
· ·
s použitím pouze mikroorganismů rodu lactobacteriaceae
;
Jogurt
(
A23C 9/13
má přednost
)
[3,8]
|
2 |
|
A23C 9/127 |
K |
· ·
s použitím mikroorganismů rodu lactobacteriaceae a jiných mikroorganismů nebo enzymů, např. kefír, kumys
(
A23C 9/13
má přednost
)
[3,8]
|
2 |
|
A23C 9/13 |
K |
· ·
s použitím přídavných látek
[3,8]
|
3 |
|
A23C 9/133 |
K |
· · ·
Ovoce nebo zelenina
[3,8]
|
3 |
|
A23C 9/137 |
K |
· · ·
Zahušťující látky
[3,8]
|
1 |
|
A23C 9/14 |
K |
·
v nichž je chemické složení mléka modifikováno nechemickým zpracováním
[1,3,8]
|
2 |
|
A23C 9/142 |
K |
· ·
dialýzou, reverzní osmózou nebo ultrafiltrací
(
A23C 9/144
má přednost
)
[3,8]
|
2 |
|
A23C 9/144 |
K |
· ·
elektrickými prostředky, např. elektrodialýzou
[3,8]
|
2 |
|
A23C 9/146 |
K |
· ·
iontovou výměnou
[3,8]
|
2 |
|
A23C 9/148 |
K |
· ·
pomocí molekulového síta nebo gelové filtrace
[3,8]
|
1 |
|
A23C 9/15 |
K |
·
Rekonstituované nebo rekombinované mléčné výrobky neobsahující ani nemléčný tuk, ani nemléčné proteiny
[3,8]
|
1 |
|
A23C 9/152 |
K |
·
s přídavnými látkami
(
přípravky z kysaného mléka obsahující přídavné látky
A23C 9/13
)
[3,8]
|
2 |
|
A23C 9/154 |
K |
· ·
obsahující zahušťující látky, vejce nebo obilné přípravky
;
Mléčná želé
[3,8]
|
2 |
|
A23C 9/156 |
K |
· ·
Ochucené mléčné přípravky
[3,8]
|
2 |
|
A23C 9/158 |
K |
· ·
obsahující vitaminy nebo antibiotika
[3,8]
|
1 |
|
A23C 9/16 |
K |
·
Aglomerování nebo granulování mléčného prášku
;
Výroba rychle rozpustného mléčného prášku
;
Výrobky takto získané
(
A23C 9/18
má přednost
)
[1,3,8]
|
1 |
|
A23C 9/18 |
K |
·
Mléko v sušené a slisované nebo polotuhé formě
[3,8]
|
1 |
|
A23C 9/20 |
K |
·
Dietní mléčné výrobky nezahrnuté ve skupinách
A23C 9/12
- A23C 9/18
[3,8]
|