|
|
|
Index |
|
|
S |
|
A |
K |
LIDSKÉ POTŘEBY
|
C |
|
A23 |
K |
POKRMY, POTRAVINY NEBO NEALKOHOLICKÉ NÁPOJE
;
JEJICH PŘÍPRAVA, ZPRACOVÁNÍ NEBO KONZERVACE
|
U |
|
A23B |
K |
KONZERVACE POKRMŮ, POTRAVIN NEBO NEALKOHOLICKÝCH NÁPOJŮ
;
CHEMICKÉ DOZRÁVÁNÍ OVOCE NEBO ZELENINY
|
M |
|
A23B 11/00 |
K |
Konzervace mléka nebo mléčných výrobků
[2025.01]
|
1 |
|
A23B 11/10 |
K |
·
Konzervace mléka nebo mléčných přípravků
[2025.01]
|
2 |
|
A23B 11/12 |
K |
· ·
zahříváním
(
ozařováním, např. mikrovlnami
A23B 11/16
)
[2025.01]
|
3 |
|
A23B 11/123 |
K |
· · ·
v baleních
[2025.01]
|
4 |
|
A23B 11/127 |
K |
· · · ·
postupně procházejících skrze zařízení
[2025.01]
|
3 |
|
A23B 11/13 |
K |
· · ·
přičemž materiály jsou volné, nebalené
[2025.01]
|
4 |
|
A23B 11/133 |
K |
· · · ·
a postupně procházející skrze zařízení
[2025.01]
|
5 |
|
A23B 11/137 |
K |
· · · · ·
v přímém styku s ohřívacím médiem, např. parou
[2025.01]
|
2 |
|
A23B 11/14 |
K |
· ·
zmrazováním nebo chlazením
[2025.01]
|
3 |
|
A23B 11/145 |
K |
· · ·
v baleních
[2025.01]
|
2 |
|
A23B 11/16 |
K |
· ·
ozařováním, např. mikrovlnami
[2025.01]
|
2 |
|
A23B 11/18 |
K |
· ·
přidáním konzervačních látek
(
přidáním mikroorganismů nebo enzymů
A23C 9/12
;
přidáním jiných látek
A23C 9/152
)
[2025.01]
|
1 |
|
A23B 11/20 |
K |
·
Konzervace náhražek mléka
[2025.01]
|
2 |
|
A23B 11/22 |
K |
· ·
s obsahem nemléčných složek jako zdroje tuků nebo proteinů
(
konzervace syrovátky nebo přípravků ze syrovátky s obsahem nemléčných složek jako zdroje tuků nebo proteinů
A23B 11/84
)
[2025.01]
|
3 |
|
A23B 11/23 |
K |
· · ·
s obsahem nemléčných tuků, ale žádných nemléčných proteinů
(
A23B 11/27
,
A23B 11/29
mají přednost
)
[2025.01]
|
3 |
|
A23B 11/25 |
K |
· · ·
s obsahem nemléčných proteinů
(
A23B 11/27
,
A23B 11/29
mají přednost
)
[2025.01]
|
3 |
|
A23B 11/27 |
K |
· · ·
s obsahem kaseinátů, ale žádných jiných mléčných proteinů nebo mléčných tuků
[2025.01]
|
3 |
|
A23B 11/29 |
K |
· · ·
s obsahem nebo bez obsahu laktózy, ale žádných jiných mléčných složek jako zdroje tuků, sacharidů nebo proteinů
[2025.01]
|
1 |
|
A23B 11/30 |
K |
·
Konzervace smetany nebo smetanových přípravků
[2025.01]
|
2 |
|
A23B 11/35 |
K |
· ·
přidáním konzervačních látek
(
s obsahem mikroorganismů, enzymů nebo antibiotik nebo po ošetření mikroorganismy, enzymy nebo antibiotiky
A23C 13/16
)
[2025.01]
|
1 |
|
A23B 11/40 |
K |
·
Konzervace másla nebo přípravků z másla
[2025.01]
|
2 |
|
A23B 11/45 |
K |
· ·
přidáním konzervačních látek
[2025.01]
|
1 |
|
A23B 11/50 |
K |
·
Konzervace podmáslí nebo přípravků z podmáslí
[2025.01]
|
2 |
|
A23B 11/55 |
K |
· ·
s obsahem mikroorganismů nebo enzymů, nebo po ošetření pomocí mikroorganismů nebo enzymů
[2025.01]
|
1 |
|
A23B 11/60 |
K |
·
Konzervace sýra nebo sýrových přípravků
[2025.01]
|
2 |
|
A23B 11/65 |
K |
· ·
přidáním konzervačních látek
[2025.01]
|
3 |
|
A23B 11/67 |
K |
· · ·
antibiotik
[2025.01]
|
1 |
|
A23B 11/70 |
K |
·
Konzervace náhražek sýra
[2025.01]
|
2 |
|
A23B 11/75 |
K |
· ·
bez obsahu mléčných složek, kaseinátu a laktózy jako zdroje tuků, proteinů nebo sacharidů
[2025.01]
|
1 |
|
A23B 11/80 |
K |
·
Konzervace syrovátky nebo přípravků ze syrovátky
(
konzervace mléka nebo mléčných přípravků
A23B 11/10
)
[2025.01]
|
2 |
|
A23B 11/82 |
K |
· ·
s obsahem mikroorganismů nebo enzymů, nebo po ošetření pomocí mikroorganismů nebo enzymů
[2025.01]
|
2 |
|
A23B 11/84 |
K |
· ·
s obsahem nemléčných složek jako zdroje tuků nebo proteinů
[2025.01]
|
2 |
|
A23B 11/86 |
K |
· ·
Směsi syrovátky s mléčnými výrobky nebo složkami mléka
[2025.01]
|
2 |
|
A23B 11/87 |
K |
· ·
s obsahem jiných organických přídavných látek, např. rostlinných nebo živočišných produktů
[2025.01]
|
2 |
|
A23B 11/88 |
K |
· ·
s obsahem anorganických přídavných látek
[2025.01]
|