Verze 2025.01
jazyk
      Index    
S   A K LIDSKÉ POTŘEBY
C   A23 K POKRMY, POTRAVINY NEBO NEALKOHOLICKÉ NÁPOJE ; JEJICH PŘÍPRAVA, ZPRACOVÁNÍ NEBO KONZERVACE
U   A23B K KONZERVACE POKRMŮ, POTRAVIN NEBO NEALKOHOLICKÝCH NÁPOJŮ ; CHEMICKÉ DOZRÁVÁNÍ OVOCE NEBO ZELENINY
M   A23B 11/00 K Konzervace mléka nebo mléčných výrobků [2025.01]
1   A23B 11/10 K  ·   Konzervace mléka nebo mléčných přípravků [2025.01]
2   A23B 11/12 K  ·   ·   zahříváním ( ozařováním, např. mikrovlnami A23B 11/16 ) [2025.01]
3   A23B 11/123 K  ·   ·   ·   v baleních [2025.01]
4   A23B 11/127 K  ·   ·   ·   ·   postupně procházejících skrze zařízení [2025.01]
3   A23B 11/13 K  ·   ·   ·   přičemž materiály jsou volné, nebalené [2025.01]
4   A23B 11/133 K  ·   ·   ·   ·   a postupně procházející skrze zařízení [2025.01]
5   A23B 11/137 K  ·   ·   ·   ·   ·   v přímém styku s ohřívacím médiem, např. parou [2025.01]
2   A23B 11/14 K  ·   ·   zmrazováním nebo chlazením [2025.01]
3   A23B 11/145 K  ·   ·   ·   v baleních [2025.01]
2   A23B 11/16 K  ·   ·   ozařováním, např. mikrovlnami [2025.01]
2   A23B 11/18 K  ·   ·   přidáním konzervačních látek ( přidáním mikroorganismů nebo enzymů A23C 9/12 ; přidáním jiných látek A23C 9/152 ) [2025.01]
1   A23B 11/20 K  ·   Konzervace náhražek mléka [2025.01]
2   A23B 11/22 K  ·   ·   s obsahem nemléčných složek jako zdroje tuků nebo proteinů ( konzervace syrovátky nebo přípravků ze syrovátky s obsahem nemléčných složek jako zdroje tuků nebo proteinů A23B 11/84 ) [2025.01]
3   A23B 11/23 K  ·   ·   ·   s obsahem nemléčných tuků, ale žádných nemléčných proteinů ( A23B 11/27 , A23B 11/29 mají přednost ) [2025.01]
3   A23B 11/25 K  ·   ·   ·   s obsahem nemléčných proteinů ( A23B 11/27 , A23B 11/29 mají přednost ) [2025.01]
3   A23B 11/27 K  ·   ·   ·   s obsahem kaseinátů, ale žádných jiných mléčných proteinů nebo mléčných tuků [2025.01]
3   A23B 11/29 K  ·   ·   ·   s obsahem nebo bez obsahu laktózy, ale žádných jiných mléčných složek jako zdroje tuků, sacharidů nebo proteinů [2025.01]
1   A23B 11/30 K  ·   Konzervace smetany nebo smetanových přípravků [2025.01]
2   A23B 11/35 K  ·   ·   přidáním konzervačních látek ( s obsahem mikroorganismů, enzymů nebo antibiotik nebo po ošetření mikroorganismy, enzymy nebo antibiotiky A23C 13/16 ) [2025.01]
1   A23B 11/40 K  ·   Konzervace másla nebo přípravků z másla [2025.01]
2   A23B 11/45 K  ·   ·   přidáním konzervačních látek [2025.01]
1   A23B 11/50 K  ·   Konzervace podmáslí nebo přípravků z podmáslí [2025.01]
2   A23B 11/55 K  ·   ·   s obsahem mikroorganismů nebo enzymů, nebo po ošetření pomocí mikroorganismů nebo enzymů [2025.01]
1   A23B 11/60 K  ·   Konzervace sýra nebo sýrových přípravků [2025.01]
2   A23B 11/65 K  ·   ·   přidáním konzervačních látek [2025.01]
3   A23B 11/67 K  ·   ·   ·   antibiotik [2025.01]
1   A23B 11/70 K  ·   Konzervace náhražek sýra [2025.01]
2   A23B 11/75 K  ·   ·   bez obsahu mléčných složek, kaseinátu a laktózy jako zdroje tuků, proteinů nebo sacharidů [2025.01]
1   A23B 11/80 K  ·   Konzervace syrovátky nebo přípravků ze syrovátky ( konzervace mléka nebo mléčných přípravků A23B 11/10 ) [2025.01]
2   A23B 11/82 K  ·   ·   s obsahem mikroorganismů nebo enzymů, nebo po ošetření pomocí mikroorganismů nebo enzymů [2025.01]
2   A23B 11/84 K  ·   ·   s obsahem nemléčných složek jako zdroje tuků nebo proteinů [2025.01]
2   A23B 11/86 K  ·   ·   Směsi syrovátky s mléčnými výrobky nebo složkami mléka [2025.01]
2   A23B 11/87 K  ·   ·   s obsahem jiných organických přídavných látek, např. rostlinných nebo živočišných produktů [2025.01]
2   A23B 11/88 K  ·   ·   s obsahem anorganických přídavných látek [2025.01]