|
|
|
Index |
|
|
S |
|
A |
K |
LIDSKÉ POTŘEBY
|
C |
|
A23 |
K |
POKRMY, POTRAVINY NEBO NEALKOHOLICKÉ NÁPOJE
;
JEJICH PŘÍPRAVA, ZPRACOVÁNÍ NEBO KONZERVACE
|
U |
|
A23B |
K |
KONZERVACE POKRMŮ, POTRAVIN NEBO NEALKOHOLICKÝCH NÁPOJŮ
;
CHEMICKÉ DOZRÁVÁNÍ OVOCE NEBO ZELENINY
|
M |
|
A23B 5/00 |
K |
Konzervace vajec nebo vaječných výrobků
[1,8]
|
1 |
|
A23B 5/005 |
K |
·
Konzervace zahřátím
[5,8]
|
2 |
|
A23B 5/01 |
K |
· ·
ozařováním nebo elektrickou úpravou
[5,8]
|
1 |
|
A23B 5/015 |
K |
·
Konzervace ozařováním nebo elektrickou úpravou bez tepelného účinku
[5,8]
|
1 |
|
A23B 5/02 |
K |
·
Sušení
;
Následná rekonstituce
[1,5,8]
|
2 |
|
A23B 5/025 |
K |
· ·
s přídavkem chemických látek
(
A23B 5/03
,
A23B 5/035
mají přednost
)
[5,8]
|
2 |
|
A23B 5/03 |
K |
· ·
Sušení vymrazováním
[5,8]
|
2 |
|
A23B 5/035 |
K |
· ·
Rozprašovací sušení
[5,8]
|
1 |
|
A23B 5/04 |
K |
·
Zmrazování
;
Následné rozmrazování
;
Chlazení
[1,8]
|
2 |
|
A23B 5/045 |
K |
· ·
Rozmrazování následující po zmrazení
[5,8]
|
2 |
|
A23B 5/05 |
K |
· ·
s přídavkem chemických látek
[5,8]
|
3 |
|
A23B 5/055 |
K |
· · ·
s přímým stykem mezi potravinou a chemickou látkou, např. kapalný N
2
, při kryogenní teplotě
[5,8]
|
1 |
|
A23B 5/06 |
K |
·
Povlékání vajec ochrannou vrstvou
;
Směsi nebo zařízení pro tento účel
[1,5,8]
|
1 |
|
A23B 5/08 |
K |
·
Konzervace chemickými látkami
[5,8]
|
2 |
|
A23B 5/10 |
K |
· ·
ve formě plynů, např. vykuřování
;
Směsi nebo zařízení pro tento účel
[5,8]
|
2 |
|
A23B 5/12 |
K |
· ·
ve formě kapalin nebo pevných látek
[5,8]
|
3 |
|
A23B 5/14 |
K |
· · ·
Organické sloučeniny
;
Mikroorganismy
;
Enzymy
[5,8]
|
4 |
|
A23B 5/16 |
K |
· · · ·
Mikroorganismy
;
Enzymy
[5,8]
|
3 |
|
A23B 5/18 |
K |
· · ·
Anorganické sloučeniny
[5,8]
|
3 |
|
A23B 5/20 |
K |
· · ·
Zařízení pro konzervaci použitím kapalin
[5,8]
|
3 |
|
A23B 5/22 |
K |
· · ·
Zařízení pro konzervaci použitím pevných látek
[5,8]
|