| |
|
|
Index |
|
|
| S |
|
A |
K |
LIDSKÉ POTŘEBY
|
| C |
|
A21 |
K |
PEČENÍ
;
ZAŘÍZENÍ PRO VÝROBU NEBO ZPRACOVÁNÍ TĚST
;
TĚSTA PRO PEČENÍ
[1,8]
|
| U |
|
A21D |
K |
OŠETŘOVÁNÍ MOUKY NEBO TĚSTA PRO PEČENÍ, např. PŘIDÁVÁNÍM MATERIÁLŮ
;
PEČENÍ
;
PEKÁRENSKÉ VÝROBKY
(
konzervace mouky nebo těsta před pečením
A23B 40/00
;
konzervace pekárenských výrobků
A23B 45/00
)
[1,8]
|
| M |
|
A21D 2/00 |
K |
Úprava mouky nebo těsta přidáváním materiálů k nim před nebo během pečení
(
litá těsta, těsta nebo směsi před pečením
A21D 10/00
)
[1,2,8]
|
| N |
|
A21D 2/02 |
|
Poznámky
Ve skupinách
A21D 2/02
- A21D 2/40
se použije pravidlo přednosti posledního místa, tj. na každé hierarchické úrovni se látka zatřiďuje na poslední vhodné místo, není-li uvedeno jinak.
|
| 1 |
|
A21D 2/02 |
K |
·
přidáváním anorganických látek
[1,8]
|
| 2 |
|
A21D 2/04 |
K |
· ·
Kyslík
;
Látky vyvíjející kyslík, např. ozon, peroxidy
[1,8]
|
| 2 |
|
A21D 2/06 |
K |
· ·
Redukční činidla
[1,8]
|
| 1 |
|
A21D 2/08 |
K |
·
přidáváním organických látek
[1,8]
|
| 2 |
|
A21D 2/10 |
K |
· ·
Uhlovodíky
[1,8]
|
| 2 |
|
A21D 2/12 |
K |
· ·
Halogenované uhlovodíky
[1,8]
|
| 2 |
|
A21D 2/14 |
K |
· ·
Organické kyslíkaté sloučeniny
[1,8]
|
| 3 |
|
A21D 2/16 |
K |
· · ·
Estery mastných kyselin
[1,8]
|
| 3 |
|
A21D 2/18 |
K |
· · ·
Sacharidy
[1,8]
|
| 3 |
|
A21D 2/20 |
K |
· · ·
Peroxidy
[1,8]
|
| 3 |
|
A21D 2/22 |
K |
· · ·
Kyselina askorbová
[1,8]
|
| 2 |
|
A21D 2/24 |
K |
· ·
Organické dusíkaté sloučeniny
[1,8]
|
| 3 |
|
A21D 2/26 |
K |
· · ·
Proteiny
[1,8]
|
| 2 |
|
A21D 2/28 |
K |
· ·
Organické sirné sloučeniny
[1,8]
|
| 2 |
|
A21D 2/30 |
K |
· ·
Organické sloučeniny fosforu
[1,8]
|
| 3 |
|
A21D 2/32 |
K |
· · ·
Fosfatidy
[1,8]
|
| 2 |
|
A21D 2/34 |
K |
· ·
Živočišný materiál
[1,8]
|
| 2 |
|
A21D 2/36 |
K |
· ·
Rostlinný materiál
[1,8]
|
| 3 |
|
A21D 2/38 |
K |
· · ·
Klíčky
;
Naklíčené obilniny
;
Výtažky z nich
[1,8]
|
| 1 |
|
A21D 2/40 |
K |
·
Zařízení pro chemickou úpravu mouky nebo těsta
[1,8]
|