Verze 2025.01
jazyk
      Index    
S   A K LIDSKÉ POTŘEBY
C   A23 K POKRMY, POTRAVINY NEBO NEALKOHOLICKÉ NÁPOJE ; JEJICH PŘÍPRAVA, ZPRACOVÁNÍ NEBO KONZERVACE
U   A23P K TVAROVÁNÍ NEBO ZPRACOVÁNÍ POTRAVIN, KTERÉ NENÍ ZCELA ZAHRNUTÉ V JINÉ JEDNOTLIVÉ PODTŘÍDĚ
M   A23P 10/00 K Tvarování nebo zpracování potravin vyznačené pomocí výrobků [2016.01]
1   A23P 10/10 K  ·   Upevnění potravin na nepoživatelném nosiči [2016.01]
1   A23P 10/20 K  ·   Aglomerace ; Granulování ; Tabletování [2016.01]
2   A23P 10/22 K  ·   ·   Aglomerace nebo granulování s rozmělněním pevných částic, např. ve volně padajícím proudu [2016.01]
2   A23P 10/25 K  ·   ·   Aglomerace nebo granulování protlačováním nebo lisováním, např. skrze malé otvory, přes síta nebo mezi povrchy [2016.01]
2   A23P 10/28 K  ·   ·   Tabletování ; Výroba tyčinek z potravin stlačováním suché práškové směsi [2016.01]
1   A23P 10/30 K  ·   Zapouzdřování částic, např. potravinářských přídavných látek [2016.01]
2   A23P 10/35 K  ·   ·   pomocí olejů, lipidů, monoglyceridů nebo diglyceridů [2016.01]
1   A23P 10/40 K  ·   Výroba sypkého prášku nebo instantního prášku, tj. prášku, který se rychle rekonstituuje, když se přidá kapalina ( A23P 10/20 , A23P 10/30 mají přednost ) [2016.01]
2   A23P 10/43 K  ·   ·   s použitím protispékavých látek nebo látek zlepšujících sypkost, přidávaných během nebo po vytvoření prášku [2016.01]
2   A23P 10/47 K  ·   ·   s použitím přídavných látek, např. emulgátorů, smáčedel nebo látek vázajících prach [2016.01]