|
|
|
Index |
|
|
S |
|
A |
K |
LIDSKÉ POTŘEBY
|
C |
|
A23 |
K |
POKRMY, POTRAVINY NEBO NEALKOHOLICKÉ NÁPOJE
;
JEJICH PŘÍPRAVA, ZPRACOVÁNÍ NEBO KONZERVACE
|
U |
|
A23L |
K |
POKRMY, POTRAVINY NEBO NEALKOHOLICKÉ NÁPOJE, NEZAHRNUTÉ JINDE
;
JEJICH PŘÍPRAVA NEBO ZPRACOVÁNÍ
(
jejich konzervace
A23B
)
[4,8]
|
M |
|
A23L 33/00 |
K |
Modifikace výživových vlastností potravin
;
Dietní výrobky
;
Jejich příprava nebo zpracování
[2016.01]
|
1 |
|
A23L 33/10 |
K |
·
s použitím přídavných látek
(
přidávání v podstatě nestravitelných látek
A23L 33/21
)
[2016.01]
|
2 |
|
A23L 33/105 |
K |
· ·
Rostlinné výtažky, jejich umělé obdoby nebo jejich deriváty
[2016.01]
|
3 |
|
A23L 33/11 |
K |
· · ·
Rostlinné steroly nebo jejich deriváty, např. fytosteroly
[2016.01]
|
2 |
|
A23L 33/115 |
K |
· ·
Mastné kyseliny nebo jejich deriváty
;
Tuky nebo oleje
[2016.01]
|
3 |
|
A23L 33/12 |
K |
· · ·
Mastné kyseliny nebo jejich deriváty
[2016.01]
|
2 |
|
A23L 33/125 |
K |
· ·
obsahující sacharidové sirupy
;
obsahující cukry
;
obsahující cukerné alkoholy
;
obsahující hydrolyzáty škrobu
(
nestravitelné látky
A23L 33/21
)
[2016.01]
|
2 |
|
A23L 33/13 |
K |
· ·
Nukleové kyseliny nebo jejich deriváty
(
A23L 33/145
má přednost
)
[2016.01]
|
2 |
|
A23L 33/135 |
K |
· ·
Baktérie nebo jejich deriváty, např. probiotika
[2016.01]
|
2 |
|
A23L 33/14 |
K |
· ·
Kvasinky nebo jejich deriváty
[2016.01]
|
3 |
|
A23L 33/145 |
K |
· · ·
Výtažky
[2016.01]
|
2 |
|
A23L 33/15 |
K |
· ·
Vitaminy
[2016.01]
|
3 |
|
A23L 33/155 |
K |
· · ·
Vitaminy A nebo D
[2016.01]
|
2 |
|
A23L 33/16 |
K |
· ·
Anorganické soli, minerály nebo stopové prvky
[2016.01]
|
3 |
|
A23L 33/165 |
K |
· · ·
Komplexy nebo cheláty
[2016.01]
|
2 |
|
A23L 33/17 |
K |
· ·
Aminokyseliny, peptidy nebo proteiny
[2016.01]
|
3 |
|
A23L 33/175 |
K |
· · ·
Aminokyseliny
[2016.01]
|
3 |
|
A23L 33/18 |
K |
· · ·
Peptidy
;
Proteinové hydrolyzáty
[2016.01]
|
3 |
|
A23L 33/185 |
K |
· · ·
Rostlinné proteiny
[2016.01]
|
3 |
|
A23L 33/19 |
K |
· · ·
Mléčné proteiny
[2016.01]
|
3 |
|
A23L 33/195 |
K |
· · ·
Proteiny z mikroorganismů
[2016.01]
|
1 |
|
A23L 33/20 |
K |
·
Snižování výživové hodnoty
;
Dietní výrobky se sníženou výživovou hodnotou
[2016.01]
|
2 |
|
A23L 33/21 |
K |
· ·
Přidávání v podstatě nestravitelných látek, např. vlákniny
[2016.01]
|
3 |
|
A23L 33/22 |
K |
· · ·
Rozmělněné vláknité části rostlin, např. bagasa nebo drť
[2016.01]
|
3 |
|
A23L 33/24 |
K |
· · ·
Celulóza nebo její deriváty
[2016.01]
|
3 |
|
A23L 33/25 |
K |
· · ·
Syntetické polymery, např. vinylové nebo akrylové polymery
[2016.01]
|
4 |
|
A23L 33/26 |
K |
· · · ·
Polyestery polyolů, např. polyestery sacharózy
;
Syntetické polymery cukrů, např. polydextróza
[2016.01]
|
3 |
|
A23L 33/28 |
K |
· · ·
Látky živočišného původu, např. želatina nebo kolagen
[2016.01]
|
3 |
|
A23L 33/29 |
K |
· · ·
Minerální látky, např. minerální oleje nebo jíly
[2016.01]
|