Verze 2025.01
jazyk
      Index    
S   A K LIDSKÉ POTŘEBY
C   A23 K POKRMY, POTRAVINY NEBO NEALKOHOLICKÉ NÁPOJE ; JEJICH PŘÍPRAVA, ZPRACOVÁNÍ NEBO KONZERVACE
U   A23L K POKRMY, POTRAVINY NEBO NEALKOHOLICKÉ NÁPOJE, NEZAHRNUTÉ JINDE ; JEJICH PŘÍPRAVA NEBO ZPRACOVÁNÍ ( jejich konzervace A23B ) [4,8]
M   A23L 33/00 K Modifikace výživových vlastností potravin ; Dietní výrobky ; Jejich příprava nebo zpracování [2016.01]
1   A23L 33/10 K  ·   s použitím přídavných látek ( přidávání v podstatě nestravitelných látek A23L 33/21 ) [2016.01]
2   A23L 33/105 K  ·   ·   Rostlinné výtažky, jejich umělé obdoby nebo jejich deriváty [2016.01]
3   A23L 33/11 K  ·   ·   ·   Rostlinné steroly nebo jejich deriváty, např. fytosteroly [2016.01]
2   A23L 33/115 K  ·   ·   Mastné kyseliny nebo jejich deriváty ; Tuky nebo oleje [2016.01]
3   A23L 33/12 K  ·   ·   ·   Mastné kyseliny nebo jejich deriváty [2016.01]
2   A23L 33/125 K  ·   ·   obsahující sacharidové sirupy ; obsahující cukry ; obsahující cukerné alkoholy ; obsahující hydrolyzáty škrobu ( nestravitelné látky A23L 33/21 ) [2016.01]
2   A23L 33/13 K  ·   ·   Nukleové kyseliny nebo jejich deriváty ( A23L 33/145 má přednost ) [2016.01]
2   A23L 33/135 K  ·   ·   Baktérie nebo jejich deriváty, např. probiotika [2016.01]
2   A23L 33/14 K  ·   ·   Kvasinky nebo jejich deriváty [2016.01]
3   A23L 33/145 K  ·   ·   ·   Výtažky [2016.01]
2   A23L 33/15 K  ·   ·   Vitaminy [2016.01]
3   A23L 33/155 K  ·   ·   ·   Vitaminy A nebo D [2016.01]
2   A23L 33/16 K  ·   ·   Anorganické soli, minerály nebo stopové prvky [2016.01]
3   A23L 33/165 K  ·   ·   ·   Komplexy nebo cheláty [2016.01]
2   A23L 33/17 K  ·   ·   Aminokyseliny, peptidy nebo proteiny [2016.01]
3   A23L 33/175 K  ·   ·   ·   Aminokyseliny [2016.01]
3   A23L 33/18 K  ·   ·   ·   Peptidy ; Proteinové hydrolyzáty [2016.01]
3   A23L 33/185 K  ·   ·   ·   Rostlinné proteiny [2016.01]
3   A23L 33/19 K  ·   ·   ·   Mléčné proteiny [2016.01]
3   A23L 33/195 K  ·   ·   ·   Proteiny z mikroorganismů [2016.01]
1   A23L 33/20 K  ·   Snižování výživové hodnoty ; Dietní výrobky se sníženou výživovou hodnotou [2016.01]
2   A23L 33/21 K  ·   ·   Přidávání v podstatě nestravitelných látek, např. vlákniny [2016.01]
3   A23L 33/22 K  ·   ·   ·   Rozmělněné vláknité části rostlin, např. bagasa nebo drť [2016.01]
3   A23L 33/24 K  ·   ·   ·   Celulóza nebo její deriváty [2016.01]
3   A23L 33/25 K  ·   ·   ·   Syntetické polymery, např. vinylové nebo akrylové polymery [2016.01]
4   A23L 33/26 K  ·   ·   ·   ·   Polyestery polyolů, např. polyestery sacharózy ; Syntetické polymery cukrů, např. polydextróza [2016.01]
3   A23L 33/28 K  ·   ·   ·   Látky živočišného původu, např. želatina nebo kolagen [2016.01]
3   A23L 33/29 K  ·   ·   ·   Minerální látky, např. minerální oleje nebo jíly [2016.01]