|
|
|
Index |
|
|
S |
|
A |
K |
LIDSKÉ POTŘEBY
|
C |
|
A23 |
K |
POKRMY, POTRAVINY NEBO NEALKOHOLICKÉ NÁPOJE
;
JEJICH PŘÍPRAVA, ZPRACOVÁNÍ NEBO KONZERVACE
|
U |
|
A23L |
K |
POKRMY, POTRAVINY NEBO NEALKOHOLICKÉ NÁPOJE, NEZAHRNUTÉ JINDE
;
JEJICH PŘÍPRAVA NEBO ZPRACOVÁNÍ
(
jejich konzervace
A23B
)
[4,8]
|
M |
|
A23L 13/00 |
K |
Masné výrobky
;
Masová moučka
;
Jejich příprava nebo zpracování
[2016.01]
|
1 |
|
A23L 13/10 |
K |
·
Masová moučka nebo prášek
;
Granule, aglomeráty nebo vločky
[2016.01]
|
1 |
|
A23L 13/20 |
K |
·
z jatečních odpadů, např. kůží, kožek, morku, drštěk, nohou, uší nebo rypáků
(
žlázy nebo kosti jako přísady do zpracovávaného masa
A23L 13/60
)
[2016.01]
|
1 |
|
A23L 13/30 |
K |
·
Masové extrakty
[2016.01]
|
1 |
|
A23L 13/40 |
K |
·
s aditivy
(
křehčení masa použitím aditiv
A23L 13/72
)
[2016.01,2023.01]
|
1 |
|
A23L 13/50 |
K |
·
Drůbeží výrobky, např. drůbeží uzeniny
[2016.01]
|
1 |
|
A23L 13/60 |
K |
·
Mělněné nebo emulgované masné výrobky, např. klobásy
;
Znovu zformované maso z mělněného masného výrobku
[2016.01]
|
1 |
|
A23L 13/70 |
K |
·
Křehčené nebo ochucené kousky masa
;
Roztoky pro macerování nebo marinování zvlášť pro ně upravené
[2016.01,2023.01]
|
2 |
|
A23L 13/72 |
K |
· ·
použitím aditiv, např. vstřikováním roztoků
[2023.01]
|
3 |
|
A23L 13/74 |
K |
· · ·
použitím mikroorganismů nebo enzymů
[2023.01]
|
3 |
|
A23L 13/75 |
K |
· · ·
použitím roztoků pro macerování nebo marinování, např. marinád obsahujících koření, kyseliny, chuťové přísady nebo příchuti
[2023.01]
|
2 |
|
A23L 13/76 |
K |
· ·
úpravou v plynné atmosféře, např. staření nebo zrání
;
elektrickou úpravou, ozářením nebo úpravou vlněním
[2023.01]
|
2 |
|
A23L 13/77 |
K |
· ·
mechanickou úpravou, např. hnětením, třením nebo převracením
[2023.01]
|