|
|
|
Index |
|
|
S |
|
A |
K |
LIDSKÉ POTŘEBY
|
C |
|
A23 |
K |
POKRMY, POTRAVINY NEBO NEALKOHOLICKÉ NÁPOJE
;
JEJICH PŘÍPRAVA, ZPRACOVÁNÍ NEBO KONZERVACE
|
U |
|
A23L |
K |
POKRMY, POTRAVINY NEBO NEALKOHOLICKÉ NÁPOJE, NEZAHRNUTÉ JINDE
;
JEJICH PŘÍPRAVA NEBO ZPRACOVÁNÍ
(
jejich konzervace
A23B
)
[4,8]
|
M |
|
A23L 5/00 |
K |
Příprava nebo zpracování pokrmů nebo potravin všeobecně
;
Pokrmy nebo potraviny takto získané
;
Materiály pro ně
[2016.01]
|
1 |
|
A23L 5/10 |
K |
·
Obecné způsoby tepelného opracování pokrmů, např. pečením nebo smažením
[2016.01]
|
1 |
|
A23L 5/20 |
K |
·
Odstraňování nežádoucích materiálů, např. deodorizace nebo detoxikace
[2016.01]
|
1 |
|
A23L 5/30 |
K |
·
Fyzikální zpracování, např. elektrickými nebo magnetickými prostředky, vlnovou energií nebo ozářením
(
tepelné opracování
A23L 5/10
)
[2016.01]
|
1 |
|
A23L 5/40 |
K |
·
Barvení nebo odbarvování potravin
[2016.01]
|
2 |
|
A23L 5/41 |
K |
· ·
Zachovávání nebo modifikace přírodní barvy použitím přídavných látek, např. optické zjasňovače
(
A23L 5/42
má přednost
)
[2016.01]
|
2 |
|
A23L 5/42 |
K |
· ·
Přidávání barviv nebo pigmentů, např. v kombinaci s optickými zjasňovači
[2016.01]
|
3 |
|
A23L 5/43 |
K |
· · ·
s použitím přirozeně se vyskytujících organických barviv nebo pigmentů, jejich umělých obdob nebo jejich derivátů
[2016.01]
|
4 |
|
A23L 5/44 |
K |
· · · ·
s použitím karotenoidů nebo xantofylů
[2016.01]
|
3 |
|
A23L 5/46 |
K |
· · ·
s použitím barviv nebo pigmentů pocházejících z mikrobů nebo řas
[2016.01]
|
3 |
|
A23L 5/47 |
K |
· · ·
s použitím syntetických organických barviv nebo pigmentů nezahrnutých ve skupinách
A23L 5/43
- A23L 5/46
[2016.01]
|
4 |
|
A23L 5/48 |
K |
· · · ·
Sloučeniny nespecifikované konstituce vyznačené chemickým postupem pro jejich přípravu
[2016.01]
|
2 |
|
A23L 5/49 |
K |
· ·
Odbarvování chemickou reakcí, např. bělení
[2016.01]
|