|
|
|
Index |
|
|
S |
|
A |
K |
LIDSKÉ POTŘEBY
|
C |
|
A23 |
K |
POKRMY, POTRAVINY NEBO NEALKOHOLICKÉ NÁPOJE
;
JEJICH PŘÍPRAVA, ZPRACOVÁNÍ NEBO KONZERVACE
|
U |
|
A23G |
K |
KAKAO
;
KAKAOVÉ VÝROBKY, např. ČOKOLÁDA
;
NÁHRAŽKY KAKAA NEBO KAKAOVÝCH VÝROBKŮ
;
CUKROVINKY
;
ŽVÝKACÍ GUMA
;
ZMRZLINA
;
PŘÍSLUŠNÁ PŘÍPRAVA
[1,8]
|
M |
|
A23G 1/00 |
K |
Kakao
;
Kakaové výrobky, např. čokoláda
;
Jejich náhražky
(
jejich konzervace
A23B 80/00
)
[1,8,2025.01]
|
1 |
|
A23G 1/02 |
K |
·
Předběžné zpracování, např. fermentace kakaa
[1,8]
|
1 |
|
A23G 1/04 |
K |
·
Přístroje zvlášť upravené pro výrobu nebo zpracování kakaa nebo kakaových výrobků
(
stroje na pražení kakaa
A23N 12/00
)
[1,3,8]
|
2 |
|
A23G 1/06 |
K |
· ·
Zařízení na přípravu nebo úpravu kakaových bobů nebo drti
[1,8]
|
2 |
|
A23G 1/08 |
K |
· ·
Lisy na kakaové máslo
[1,8]
|
2 |
|
A23G 1/10 |
K |
· ·
Mísicí zařízení
;
Válcovací stolice na přípravu čokolády
[1,8]
|
2 |
|
A23G 1/12 |
K |
· ·
Mlýny na rafinaci čokolády, tj. válcové rafinéry
[1,8]
|
2 |
|
A23G 1/14 |
K |
· ·
Podélné konše
[1,8]
|
2 |
|
A23G 1/16 |
K |
· ·
Kruhové konše
[1,8]
|
2 |
|
A23G 1/18 |
K |
· ·
Zařízení na úpravu čokoládové hmoty pro formování
[1,8]
|
2 |
|
A23G 1/20 |
K |
· ·
Zařízení na formování, sekání nebo dávkování čokolády
[1,8]
|
3 |
|
A23G 1/21 |
K |
· · ·
Zařízení na tvarování dutých výrobků, otevřených skořepin nebo jiných výrobků majících dutiny, např. otevřené dutiny
[3,7,8]
|
3 |
|
A23G 1/22 |
K |
· · ·
Formy na čokoládu
(
A23G 1/21
má přednost
)
[1,3,8]
|
3 |
|
A23G 1/24 |
K |
· · ·
Poklepávací nebo vibrační stoly
[1,7,8]
|
3 |
|
A23G 1/26 |
K |
· · ·
Dopravní zařízení na čokoládové formy
[1,7,8]
|
3 |
|
A23G 1/28 |
K |
· · ·
Zařízení na vyjímání čokolády z forem
[1,7,8]
|
1 |
|
A23G 1/30 |
K |
·
Kakaové výrobky, např. čokoláda
;
Jejich náhražky
[8]
|
2 |
|
A23G 1/32 |
K |
· ·
z hlediska složení
[8]
|
3 |
|
A23G 1/34 |
K |
· · ·
Náhražky kakaa
[8]
|
3 |
|
A23G 1/36 |
K |
· · ·
vyznačené použitými tuky
(
obsahující mléčné výrobky
A23G 1/46
)
[8]
|
4 |
|
A23G 1/38 |
K |
· · · ·
Náhražky kakaového másla
[8]
|
3 |
|
A23G 1/40 |
K |
· · ·
z hlediska použitých sacharidů, např. polysacharidy
(
obsahující mléčné výrobky
A23G 1/46
)
[8]
|
3 |
|
A23G 1/42 |
K |
· · ·
obsahující mikroorganismy nebo enzymy
;
obsahující zdravotní nebo dietetická činidla, např. vitaminy
(
obsahující mléčné výrobky
A23G 1/46
)
[8]
|
3 |
|
A23G 1/44 |
K |
· · ·
obsahující peptidy nebo proteiny
(
obsahující mléčné výrobky
A23G 1/46
)
[8]
|
3 |
|
A23G 1/46 |
K |
· · ·
obsahující mléčné výrobky
[8]
|
3 |
|
A23G 1/48 |
K |
· · ·
obsahující rostliny nebo jejich části, např. ovoce, semena, extrakty
(
obsahující gumy
A23G 1/40
)
[8]
|
2 |
|
A23G 1/50 |
K |
· ·
vyznačené tvarem, strukturou nebo fyzikální formou, např. výrobky s nepoživatelným nosičem
(
kapalné výrobky, pevné výrobky ve formě prášků, vloček nebo granulí pro přípravu kapalných výrobků
A23G 1/56
)
[8]
|
3 |
|
A23G 1/52 |
K |
· · ·
Provzdušněné, napěněné, pórovité nebo porézní výrobky
[8]
|
3 |
|
A23G 1/54 |
K |
· · ·
Složené výrobky, např. vrstvené, povlékané, plněné
[8]
|
2 |
|
A23G 1/56 |
K |
· ·
Kapalné výrobky
;
Pevné výrobky ve formě prášků, vloček nebo granulí pro přípravu kapalných výrobků, např. pro přípravu čokoládového mléka
[8]
|