Verze 2025.01
jazyk
      Index    
S   A K LIDSKÉ POTŘEBY
C   A23 K POKRMY, POTRAVINY NEBO NEALKOHOLICKÉ NÁPOJE ; JEJICH PŘÍPRAVA, ZPRACOVÁNÍ NEBO KONZERVACE
U   A23F K KÁVA ; ČAJ ; JEJICH NÁHRAŽKY ; JEJICH VÝROBA, PŘÍPRAVA NEBO VÝTAŽKY Z NICH
M   A23F 5/00 K Káva ; Náhražky kávy ; Přípravky z nich ( konzervace kávy nebo náhražek kávy A23B 90/00 ) [3,8,2025.01]
1   A23F 5/02 K  ·   Zpracování zelené kávy ; Přípravky takto vyrobené ( pražení A23F 5/04 ; odstraňování nežádoucích látek A23F 5/16 ; snižování nebo odstraňování obsahu alkaloidů A23F 5/20 ; extrakce A23F 5/24 ) [3,8]
1   A23F 5/04 K  ·   Způsoby pražení kávy ( stroje pro tento účel A23N 12/00 ) [3,8]
2   A23F 5/06 K  ·   ·   pražení extrahované kávy [3,8]
1   A23F 5/08 K  ·   Způsoby mletí kávy ( mlýnky na kávu A47J 42/00 ) [3,8]
1   A23F 5/10 K  ·   Zpracování pražené kávy ; Přípravky takto vyrobené ( odstraňování nežádoucích látek A23F 5/16 ; snižování nebo odstraňování obsahu alkaloidů A23F 5/20 ; extrakce kávy, výroba rychle rozpustné kávy A23F 5/24 ) [3,8]
2   A23F 5/12 K  ·   ·   Aglomerace, vločkování nebo tabletování ( kávového extraktu nebo rychle rozpustné kávy A23F 5/38 ) [3,8]
2   A23F 5/14 K  ·   ·   použitím přídavných látek, např. mléka nebo cukru ; Povlékání ( ochucování A23F 5/46 ) [3,8,2025.01]
1   A23F 5/16 K  ·   Odstraňování nežádoucích látek ( snižování nebo odstraňování obsahu alkaloidů A23F 5/20 ) [3,8]
2   A23F 5/18 K  ·   ·   z kávového extraktu [3,8]
1   A23F 5/20 K  ·   Snižování nebo odstraňování obsahu alkaloidů ; Přípravky takto vyrobené ; Jejich extrakty nebo nálevy [3,8]
2   A23F 5/22 K  ·   ·   Snižování nebo odstraňování obsahu alkaloidů z kávového extraktu [3,8]
1   A23F 5/24 K  ·   Extrakce kávy ( izolace kávové příchuti nebo kávového oleje A23F 5/48 ) ; Kávové extrakty ( se sníženým obsahem alkaloidů A23F 5/20 ) ; Výroba instantní kávy ( způsoby pražení extrahované kávy A23F 5/06 ) [3,8]
2   A23F 5/26 K  ·   ·   Extrakce složek rozpustných ve vodě [3,8]
2   A23F 5/28 K  ·   ·   Sušení nebo koncentrování kávového extraktu [3,8]
3   A23F 5/30 K  ·   ·   ·   vymrazováním vody [3,8]
3   A23F 5/32 K  ·   ·   ·   lyofilizací [3,8]
3   A23F 5/34 K  ·   ·   ·   rozprašováním do proudu plynu [3,8]
2   A23F 5/36 K  ·   ·   Další zpracování sušeného kávového extraktu ; Přípravky takto vyrobené, např. rychle rozpustná káva ( odstraňování nežádoucích látek A23F 5/18 ; ochucování A23F 5/46 ) [3,8]
3   A23F 5/38 K  ·   ·   ·   Aglomerace, vločkování nebo tabletování [3,8]
3   A23F 5/40 K  ·   ·   ·   použitím organických přídavných látek, např. mléka, cukru [3,8]
3   A23F 5/42 K  ·   ·   ·   použitím anorganických přídavných látek [3,8]
1   A23F 5/44 K  ·   Náhražky kávy [3,8]
1   A23F 5/46 K  ·   Kávová příchuť ; Kávový olej ; Ochucování kávy nebo kávového extraktu ( syntetické kávové příchuti A23L 27/28 ) [3,8]
2   A23F 5/48 K  ·   ·   Izolace kávové příchuti nebo kávového oleje [3,8]
3   A23F 5/50 K  ·   ·   ·   z kávového extraktu [3,8]