Zdroj ÚPV-ČR |
(210) Číslo přihlášky 558059 |
(540) Vyjádření ochranné známky |
(111) Číslo zápisu 377325 |
(511) Třídy výrobků a služeb 29, 30, 35 |
(531) Obrazové třídy 25.1.15, 27.1.12, 27.5.12, 3.9.10, 3.9.13 |
(220) Datum podání přihlášky 27.08.2019 CZ |
Priorita (320) Datum práva přednosti: 27.08.2019 (330) Země priority: Česká republika |
(442) Datum zveřejnění přihlášky 02.10.2019 CZ |
(151) Datum zápisu 08.01.2020 CZ |
Lhůta pro podání námitek proti zápisu od 02.10.2019 do 02.01.2020 |
(730) Přihlašovatel/vlastník Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Branišovská 1645/31a, 370 05 České Budějovice, České Budějovice 2, Česká republika |
Stav dokumentu Platný dokument Stáhnout xml se stavem |
(593) Druh Obrazová |
Stávající doba platnosti do 27.08.2029 |
podání přihlášky
zveřejnění OZ
konec lhůty pro podání námitek
zápis OZ
stávající doba platnosti
(510) CS: (29) potraviny na bázi ryb, ryby (ne živé), smetana (mléčný výrobek), bujóny, citrónová šťáva pro kulinářské použití, jedlé tuky, kaviár, klipfish (sušená solená treska), konzervovaná cibule, konzervovaná čočka, konzervovaná zelenina, konzervované fazole, konzervované houby, konzervované lanýže, konzervované ryby, konzervované sojové boby pro potravinářské účely, konzervovaný česnek, konzervovaný hrášek, korýši (ne živí), krémy se zeleninovým základem, krevety (ne živé), langusty (ne živé), lněná semínka potravinářská, lososi (ne živí), měkkýši (ne živí), mořské řasy (konzervované), mušle (ne živé), nasolené ryby, ochucené ořechy, pokrmy z ryb pro lidskou spotřebu, raci (ne živí), rozinky, rybí filé, rybí konzervy, rybí pěny, sardinky (ne živé), sledi (ne živí), sušená vejce, sušená zelenina, sušené mléko, sýr, škeble (ne živé), šnečí vajíčka ke konzumaci, tuňáci (ne živí), upravená semena, upravená slunečnicová semínka, upravené arašídy, upravené lískové oříšky, upravené ořechy, upravené rybí jikry físh roe, ústřice (ne živé), vaječný bílek, vaječný žloutek, vejce, výtažky z mořských řas pro potravinářské účely, vývarové koncentráty, vývary, želé, aspiky, rosoly jedlé; (30) aromatické přípravky pro potravinářské účely, badyán, brusinková omáčka (chuťová přísada), dochucovadla, koření, kuchyňská sůl, lisovaný česnek (ochucovadlo), mořské řasy (ochucovadlo), pepř, přípravky pro zjemnění masa pro domácí použití, sůl ke konzervaci potravin, škrob pro potravinářské účely, zahušťovací přípravky pro vaření pokrmů, zpracovaná semena jako chuťové přísady; (35) obchodní informace, propagace, aktualizace reklamních materiálů, cílené zasílání reklamních materiálů, cílený marketing, obchodní informace, prezentace výrobků v komunikačních médiích pro účely maloobchodu, předvádění zboží, reklama, sestavování katalogů informací pro obchodní či reklamní účely, styk s veřejností, šíření reklamních materiálů, venkovní reklama, vydávání reklamních textů. |
Oprávněná úřední osoba / umístění: archiv / archiv | ||||||||
Číslo položky | Datum evidence podání | Datum odeslání | Název položky | Datum vyřízení žádosti | Datum nabytí právní moci | Poplatek uhrazen | Datum evidence platby | Číslo věstníku |
AKTUALIZACE ÚDAJŮ O SUBJEKTU DLE ISZR | ||||||||
6 | 08.01.2020 | osvědčení o zápisu OZ | ||||||
ZÁPIS OCHRANNÉ ZNÁMKY | 2020/04 publikováno: 22.01.2020 | |||||||
ZVEŘEJNĚNÍ PŘIHLÁŠKY OZ | 2019/40 publikováno: 02.10.2019 | |||||||
UPŘESNĚNÍ SEZNAMU VÝROBKŮ A SLUŽEB | ||||||||
3 | 19.09.2019 | upřesnění seznamu výrobků a služeb | 19.09.2019 | |||||
2 | 10.09.2019 | výměr - zatřídění seznamu | ||||||
1 | 27.08.2019 | přihláška OZ | Ano | 27.08.2019 |
Jihočeská univerzita, Branišovská 1645/31a, 370 05 České Budějovice, Česká republika Platnost: 08.01.2020 - 25.03.2024 |